Taylor Swift's dubbelganger had haar zusje kunnen zijn

News door Renee

Je weet vast wel dat Taylor Swift nogal wat dubbelgangers heeft rondlopen op deze aardbol. Eerder kon je al kennismaken met een man die inmiddels bekend staat als Taylor's dubbelganger en nu is er weer iemand in het nieuws. Dit meisje lijkt zo enorm veel op Taylor dat het haar zusje had kunnen zijn... Maak kennis met de échte Taylor Swift dubbelganger: Olivia Sturgiss. 

Olivia Sturgiss is een 19-jarig meisje uit Australië dat bij Target (een winkelketen) werkt en we durven te wedden dat ze iedere dag verward wordt met Taylor Swift. Dit meisje lijkt zo ontzettend veel op Taylor dat het lijkt alsof het een tweeling had kunnen zijn! Maar Taylor en Olivia zijn niet gescheiden bij hun geboorte, maar sinds Olivia hetzelfde kapsel als Taylor rockt kunnen mensen er niet meer omheen: Olivia lijkt ontzettend veel op haar.

Hoewel Olivia beweert dat haar ogen kleiner zijn dan die van Taylor en haar lippen groter zijn, zijn veel mensen het erover eens dat de twee ontzettend veel op elkaar lijken. Oordeel zelf maar.

Taylor Swift

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) onOlivia Sturgiss

 

A photo posted by Liv 💋 (@olivia_oblivious) on


 

 

A photo posted by Liv 💋 (@olivia_oblivious) on


 

 

A photo posted by Liv 💋 (@olivia_oblivious) on


 

 

A photo posted by Liv 💋 (@olivia_oblivious) on


Wat vind jij van Taylor Swift's dubbelganger?

Bron