News

Gary & Charlotte van Geordie Shore zijn zoenend gespot!

In dit artikel schreven we nog dat we hopen dat Gary en Charlotte bij elkaar komen in het nieuwe seizoen van Geordie Shore en het lijkt erop dat onze wensen zijn verhoord! Gary en Charlotte -aka Chaz- zijn namelijk zoenend gespot. Het gaat niet om een sappige roddel, want er is bewijs! Bekijk hier de beelden van de verzoening tussen Gary en Charlotte. 

Als je een Geordie Shore fan bent dan hoop je dat Gary en Charlotte bij elkaar komen. Hoewel de twee geen vlekkeloze relatie hadden en Gary niet altijd even aardig was tegen Charlotte, weet iedereen dat de twee bij elkaar horen. Helaas hebben de twee nu geen relatie, maar we blijven altijd hoop houden! 

De hoop werd nog meer aangewakkerd toen de relatie tussen Gary en Lillie Lexie uit ging. Het is nog maar een maand voorbij of Gary zet alweer de bloemetjes buiten. Mét Charlotte. De twee konden niet van elkaar afblijven en zijn zoenend gespot. Huisgenoot Holly Hagan heeft alles vastgelegd, dus het is echt waar! 

We denken dat Gary en Charlotte het weer zullen proberen, ook omdat er een gerucht gaat dat er een date gepland staat. Woohooo! Zal het nu eindelijk uitgroeien tot een echte relatie? 

Wat vind jij van Gary en Charlotte? Hoop jij dat ze bij elkaar komen of vind je ze een slechte match? 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved