Lifestyle

7 DIY's voor een mooie & opgeruimde kast

Heb jij even niets te doen en is je kledingkast een beetje een bende? Kijk dan vooral even deze DIY ideeën! We hebben allerlei leuke tips gevonden om je kledingkast mooier te maken én handiger in te delen. Love it! Als jij het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan in plaats van het kant en klaar te kopen, moet je vooral even verder lezen. :-)


1. Tess Christine heeft een video gemaakt met allerlei leuke tips om je kledingkast mooier en makkelijker in gebruik te maken. Love it! Ga jij haar waterballonnen idee uitproberen?


2. Belinda Selene heeft een video gemaakt voor een makkelijke make-over van je kledingkast. Heel handig die lampen in de kast. 


3. In dit filmpje vind je 25 leuke ideeën om je spullen op te bergen als je niet zoveel ruimte hebt in je kamer. Waarschijnlijk voor veel meiden heel handig! Vooral als je ook nog eens veel kleren hebt ;-). 


4. Misschien heb je dit idee al eens in een kledingwinkel voorbij zien komen, maar dit kun je thuis in je kamer ook maken :-). Veel mooier dan een simpel kledingrek! 

5. Ook dit is een superleuk idee voor een kledingrek! Neem een ladder en verf hem in je favoriete kleur. 

6. Als je nog geen plek hebt voor je schoenen kun je deze plankjes misschien ergens kwijt! Vraag je vader of broer je te helpen met bevestigen en zet je mooiste schoenen erop. 

7.Dit is én handig én ziet er super leuk uit. Je kunt het voor een heleboel spullen gebruiken: schoenen, tijdschriften, sokken, kleding, wat je maar wilt. Gebruik hiervoor PVC buizen en verf ze in de kleur die jij graag wilt. 

Nog meer inspiratie voor DIY's vind je hier en hier.

Ook met deze items kun jij je spullen eenvoudig opbergen. Klik op de afbeelding om te bestellen!


Hoe zit jouw kledingkast eruit? 

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved