Celebs

Shop the look: de little black dress van Selena Gomez

Selena Gomez staat regelmatig bovenaan de lijst van best dressed celebrities. Hier op de Girlscene redactie zijn wij fan van het stijltje van Selena. De knappe zangeres en actrice weet precies hoe ze sexy op een rode loper moet verschijnen zonder dat het ordinair wordt. Met de juiste dosis bloot ziet ze er altijd jaloersmakend mooi uit en stelen wij, met de feestdagen op komst, maar al te graag haar look.

De little black dress is hét jurkje voor de feestdagen. Deze raakt nooit uit de mode en is altijd goed. Daarnaast kun je helemaal wild gaan met accessoires of het juist minimalistisch en rustig houden. Selena Gomez weet wel hoe ze het korte zwarte jurkje moet rocken. Zelfs op een zonnige dag in L.A. weet de ster er een twist aan te geven, maar wij lenen haar look liever voor een kerstfeestje.

Wij hebben zes jurkjes gevonden die helemaal in de stijl van Selena zijn. Voeg zelf nog een pumps, sleehak, overknee laars of ballerina toe en je bent helemaal klaar voor alle toekomstige feestdagen. Wil je direct een soortgelijke little black dress bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.


A-lijn jurk met kant


Bell sleeve jurk met kant


Plus Size jurk met kanten mouwtjes


Skater dress met kant


Plus Size jurk met lay-over


Skater jurk met kanten mouwen

In welk jurkje dans jij dit jaar om de kerstboom?

Must reads 👀