News

Vrouw laat zes ribben verwijderen om op haar idool te lijken

29

We zouden allemaal wel het uiterlijk willen hebben van een superster, maar er zijn mensen die er een beetje in doorslaan. De 25-jarige Pixee Fox doet er alles aan om er net zo uit te zien als haar idool: Jessica Rabbit. Een tekenfilmfiguurtje, inderdaad. En met alles bedoelen we ook echt álles. Pixee liet onder andere zes ribben (!) verwijderen en is €110.000 lichter... 

"Ik wil de smalle taille hebben, de billen, de grote borsten, de grote ogen en een heel mooi gezicht. Mijn ribben laten verwijderen was gewoon een volgende stap om dat ideaal te bereiken", vertelt Pixee over haar drastische ingreep. De blondine droomt ervan om het lichaam te hebben van een stripfiguur. Ze ziet Jessica Rabbit en Doornroosje als haar grote voorbeelden. "Die tekenfilmfiguurtjes vertegenwoordigen het ideale vrouwelijke lichaam". 

Pixee heeft inmiddels meer dan 15 operaties gedaan om haar droom waar te maken. Bij elkaar kosten de operaties meer dan €110.000. De blondine heeft -ondanks het verwijderen van zes ribben- nog niet helemaal haar doel gehaald. Pixee wil graag een taille van slechts 36 centimeter. Dat mensen zeggen dat ze op een stripfiguurtje lijkt, maakt haar helemaal niet uit. "Voor mij is dat een compliment, dat is wat ik wil bereiken."

Alle ingrepen en bakken met geld hebben ook een ander doel. Pixee wil het heel graag maken als model en is daarvoor zelfs van Zweden naar North Carolina verhuisd! 

Wat vind jij van Pixee's transformatie? Denk jij dat Pixee het maakt als model?

Bron
Beeld

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved