Met deze truc betaal je nooit meer verzendkosten bij Bol.com

Fashion door Emma

Bestel je een boek voor €19,95 bij Bol.com, moet je ook nog verzendkosten betalen omdat je niet aan de €20 komt. Balen! Zo betaal je onnodig meer. Gelukkig zijn er ook slimmeriken die hier een oplossing voor bedenken. Bedank student Jelle maar, dankzij hem hoef je nu nooit meer verzendkosten te betalen bij Bol.com! Wist je dit maar eerder. 

De feestdagen zijn om de hoek en webwinkels zijn nu nog meer je vriend dan normaal. Sinterklaas- en kerstcadeaus bestellen vanuit je luie stoel, kan het nog handiger? Het enige nadeel van online winkelen is dat er soms ook verzendkosten bij komen. In het geval van Bol.com betaal je €1,99 als je een bestelling onder de €20 hebt. Maar wat nou als je iets van €19,95 koopt? Voorheen had je pech, maar door een slimme truc hoef je nu nooit meer verzendkosten te betalen!

We hebben het te danken aan de Vlaamse student Jelle. Zijn truc is geïnspireerd door een vraag van Facebookgebruiker Martin Stuk. Begin vorige maand vroeg Martin op de Facebookpagina van Bol.com of ze ook producten voor 5 cent aanbieden. Zo kon Martin aan €20 komen en hoefde hij geen verzendkosten te betalen. Wat bleek? Bol.com heeft inderdaad producten te koop voor slechts 5 cent!

 

View post on imgur.com

Jelle speelde hier slim op in door een handige tool te ontwikkelen: de Rekenopvuller. Met deze tool kun je producten vinden van het exacte bedrag dat je nodig hebt om aan €20 te komen. "Toen ik begin november een boek van €19,99 wilde bestellen en dus verzendingskosten moest betalen, dacht ik: 'Laat ik er gelijk een tool van maken", vertelt Jelle tegen Flabber.nl. 

Laat het online shoppen maar beginnen! 

Ben jij blij met de tool die Jelle heeft ontwikkeld? 

Bron