Welke van deze drie hits vind jij het leukst?

Lifestyle door Redactie

Op de Girlscene redactie luisteren we de hele dag naar de radio. Op Qmusic komen de leukste nieuwe nummers voorbij, maar stiekem luisteren we ook naar het foute uur... ;-) Tussen al die leuke nummers zien we soms door de bomen het bos niet meer. Daarom kiest radio-dj Lieke de komende maanden elke maand de meest opvallende, mooiste of gewoon de leukste nummers voor jullie uit. Deze week stelt Lieke zichzelf voor.

Hallo Girlscene lezeressen,

Super leuk dat ik hier een artikel mag schrijven! En dat niet alleen, want de komende maanden kies ik elke maand de meest opvallende, mooiste of gewoon de leukste nummers voor jullie uit en vertel ik daar iets bijzonders over.

Maar eerst even iets over mezelf. Ik ben radio-dj bij Qmusic. Je kunt mij elke werkdag horen tussen 12:00 uur en 14:00 uur. Eigenlijk wilde ik graag iets met mode doen en daarom heb ik op het AMFI gezeten, de mode opleiding in Amsterdam. Maar na een paar jaar kwam ik erachter dat mijn grote passie tóch ergens anders lag, namelijk bij het draaien van muziek. Ik ben zelfs een tijdje dj geweest op studentenfeesten. Via de minor radio op de Hogeschool van Amsterdam kwam ik erachter dat het draaien van muziek en daarover vertellen op de radio écht mijn grote droom was. Via BNN-University en de dj-opleiding van 3FM kwam ik uiteindelijk bij Qmusic terecht. Het leukste radiostation van Nederland!

En als we het dan toch over muziek hebben, hier een paar nummers die niet in mijn playlist mogen
ontbreken:


Spice Girls – Wannabe
Toen mijn moeder en zus naar Amerika op vakantie gingen kreeg ik van hen mijn allereerste cd ooit. Het album van de Spice Girls! Ik heb alle liedjes op verschillende playbackshows, maar ook gewoon in mijn slaapkamer, meegezongen.


Kanye West – Gold Digger
Een paar jaar later luisterde ik veel naar rap en hiphop. Ik werd fan van Pharrell, de Opposites en Kanye West. Daarnaast ben ik net een ekster, als iets glinstert of glitters heeft dan wil ik het hebben! Vandaar dat ik dit wel een toepasselijk liedje vond. :-)
 

Justin Bieber – Sorry 
Net als iedereen heb ik ook een guilty pleasure qua muziek. Justin Bieber vond ik altijd een schattig jongetje. Ik heb zelfs de concertfilm Never Say Never op dvd! En sinds zijn nieuwste album Purpose uit is hoor ik van steeds meer mensen dat ze zijn muziek leuk vinden. Dus gelukkig kan ik er eindelijk met anderen over praten: Justin Bieber is top!

Benieuwd wat de favorieten van de Girlscene redactie zijn? Check dan dit artikel.

Qmusic radio-dj Lieke is maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 14.00 uur te horen op Qmusic.

Wat is jouw favoriete nummer?

Beeld: Getty Images & Qmusic