Winnen

Win: 5x Paper Towns dvd en boek

[AFGELOPEN] Goed nieuws voor alle Paper Towns fans, want 25 november komt de film eindelijk uit op dvd en Blu-ray! Als groot Paper Towns liefhebber kan Girlscene dat moment natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we een te gekke winactie waarbij maar liefst vijf lezeressen kans maken op een Paper Towns pakket. Lees snel verder.

Om kans te maken op één van de vijf Paper Towns pakketten (bestaande uit de Paper Towns dvd en het boek van John Green) moet je iets heel leuks doen. We vieren dat Paper Towns 25 november op dvd en Blu-ray uitkomt met de lancering van het MyPapertown.nl platform! Als fan van de film kun je met #mypapertown jouw Paper Town doorgeven en daarmee prijzen winnen. We like.

Dus wat is jouw ‘onbekende plek’ waar je graag naartoe gaat met je vriend(in)? Met andere woorden: wat is jouw Paper Town? Om mee te doen met de winactie deel je jouw Paper Town met #mypapertown op Instagram en Twitter en vergeet niet om daarbij @girlscene.nl (of @girlsceneNL op Twitter) te benoemen of te taggen. Girlscene kijkt vervolgens naar welke Paper Towns origineel en leuk zijn en daaruit worden vijf winnaars gekozen die het Paper Towns pakket krijgen! En heb je niet gewonnen? Dan maak je nog kans om te winnen via MyPapertown.nl. 

Een voorbeeld van Girlscene’s Danique:

Het strand in Noordwijk is mijn favoriete plekje in Nederland.  #mypapertown @girlscene.nl

Watch on YouTube

 

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 5 Paper Towns pakketten?
♥ Volg Girlscene op Facebook, Instagram en/of YouTube.
♥ Deel een foto van jouw Paper Town (favoriete plek) op Instagram of Twitter. Gebruik de hashtag #mypapertown plus mention en/of tag @girlscene.nl (@girlsceneNL op Twitter) bij de foto zodat we jouw Paper Town kunnen vinden.

 


Niet gewonnen, maar wil je jezelf of iemand anders de film op dvd of Blu-ray cadeau doen? Bestel ‘m dan hier!

Must reads 👀