Fashion

5 party looks voor de feestdagen

De feestdagen zijn weer in aantocht en dat betekent kledingstress! Gaan we dit jaar voor een rokje, een jurkje of toch een jumpsuit? Gelukkig ligt de party collectie van C&A in de winkels. Deze items kun je heel makkelijk shoppen in de nieuwe flagship store van C&A in hartje Amsterdam. De Girlscene redactie nam een kijkje in de grote winkel en stelde vijf party looks samen voor de feestdagen. Benieuwd wat de favorieten van de redactie zijn? Kijk dan snel verder!

De Girlscene redactie is helemaal blij, want vanaf nu kunnen we al onze favoriete C&A items heel eenvoudig shoppen in het centrum van Amsterdam. De flagship store is het paradepaardje van het merk. De winkel telt vijf verdiepingen en heeft alle collecties in de rekken hangen. De nieuwe flagship store van C&A is te vinden op Damrak 70 in Amsterdam.



Emily koos voor een stoere, maar toch schattige look vol met glitters. Het broekje is prima te dragen met een panty. Om de outfit af te maken koos Emily voor een fake fur jas. Fake fur is dé trend voor de feestdagen. Daarnaast maakt haar lieve mutjes de outfit compleet.





Jasmijn is een echte rock chick en koos daarom voor deze stoere outfit. Het jurkje maakt het geheel toch wat feestelijker en vrouwelijker. Door een stoer jasje aan het jurkje toe te voegen breng je de party outfit naar the next level. De stoere boots maken het plaatje compleet.





Dat je niet altijd een jurk hoeft te dragen bewijst Maudy. Zij koos voor een mooie zwarte broek met een gave top met steentjes. Om haar outfit wat kleur te geven en écht te laten knallen koos ze voor deze lichtblauwe jas. Om tijdens deze dagen toch warm te blijven koos Maudy ook nog voor een leuke muts.
Renée’s outfit is de perfecte combinatie tussen chique en casual. Het glitterrokje geeft een echt party gevoel, terwijl haar trui zorgt voor een meer casual look. Om de trui wat spannender te maken trok Renée een extra topje aan, ónder haar trui. Hierdoor komt dit ontzettend lieve kraagje nog net tevoorschijn. 





Danique koos voor een echte classy look. De jumpsuit is ideaal voor de feestdagen, hakken eronder en klaar! De ketting en de hakken met de nodige bling bling zorgen ervoor dat de zwarte look écht opvalt. Door een jasje toe te voegen maak je de outfit geschikt voor de feestdagen. Maar ook zonder het jasje is de outfit perfect!




Shop items uit de looks hieronder door op de afbeelding te klikken! Niet alle items zijn online verkrijgbaar. De looks zijn allemaal geshopt in de nieuwe flagship store van C&A in Amsterdam. Wil jij deze looks shoppen, neem dan een kijkje in de flagship store!



Jurk, €39,90 | Jas, €69,90


Jas, €49,90 | Top, €9,90


Broekje, €19,90 | Rok, €12,90

Tas, €19,90 | Tas, €14,90

Muts, €9,90 | Schoenen, €19,90

Schoenen, €29,90 | Schoenen, €29,90

Ben jij al bij de nieuwe flagship store geweest? Welke look vind jij het leukst?

*Dit is een advertorial