Goed nieuws voor alle Pretty Little Liar fans!

Lifestyle door Emily

Grote kans dat jij ook fan bent van de serie Pretty Little Liars én een beetje bang bent dat er na seizoen 7 een einde komt aan de spannende serie. Dan hebben wij waarschijnlijk goed nieuws voor je! Marlene King, de schrijfster van de serie heeft in een interview met Goodmorning America een heel leuk nieuwtje bekend gemaakt. Iets waarvan je PLL hartje sneller gaat kloppen! 

Het is nog even wachten op het tweede deel van seizoen 6 en op waarschijnlijk het allerlaatste seizoen, seizoen 7 *huil huil*, toch hebben we een leuk nieuwtje voor alle PLL fans! De schrijfster heeft toegegeven dat ze een aantal hele grote ideeën heeft voor een film van de populaire serie. Yes! Dat klinkt als muziek in onze oren. Dat móét wel een goede film worden.

 


Helaas heeft de schrijfster er ook bij verteld dat de film niet meteen na het laatste seizoen zal worden opgenomen. Dus dat betekent dat we nog wel even geduld moeten hebben, maar dan hebben we in ieder geval iets om naar uit te kijken! En voorlopig moeten we ons nog maar even zoet houden met het herhalen van oude afleveringen ;-).

Ben jij PLL fan? Word jij blij van een film van de serie? 

Bron, bron