News

Deze vrouwen laten zien wat echte schoonheid is

 

De Victoria's Secret show is elk jaar een groot spektakel, maar ook een moment waarop duizenden vrouwen spontaan een minderwaardigheidscomplex krijgen. Die mooie koppies, dat weelderige haar, die afgetrainde lichamen… Uit ellende eten we nog maar een bakje paprika chips. Het is lastig om te bedenken dat de gemiddelde vrouw er niet zo uitziet. Het Instagram-account The Naked Diaries laat je zien wat échte schoonheid is. 

Een Victoria's Secret body is het ideaal van veel vrouwen. Wat je vaak vergeet is dat de modellen hier niet alleen elke dag voor in de sportschool staan en hun voeding aanpassen, maar ook dat de gemiddelde vrouw er niet zo uitziet. Tuurlijk, Victoria's Secret modellen zijn mooi, maar wij zijn óók mooi. Omdat veel vrouwen dit niet beseffen, heeft Taylor Giavasis het Instagram-account The Naked Diares opgericht. 

In de feed staan foto's van vrouwelijke lichamen. Een vetrolletje en striae worden niet bewerkt en mogen gewoon gezien worden. Want dat is ook schoonheid! Taylor hoopt met het account dat vrouwen hun lichaam meer gaan waarderen zoals het is. Of je nu van nature slank bent of een buikje hebt. Elk lichaam is mooi! 

Let op: de foto's op het Instagram-account kunnen als schokkend worden ervaren. 

 

 

 

 

Wat vind jij van dit initiatief? Vind je het goed dat vrouwen hun 'echte' lichamen tonen? 

Must reads 👀