Celebs

15 feiten over Ryan Gosling die je nog niet wist

Hey Girl, let’s party, want Ryan Gosling blaast vandaag 35 kaarsjes uit! Ryan Gosling stal onze harten als Noah in The Notebook en sindsdien zwijmelen we bij alles wat te maken heeft met Gosling. Vandaag is onze favoriete hartendief en Hollywood hunk jarig en dat vieren wij natuurlijk maar al te graag. Zeker als dat betekent dat we even heerlijk weg kunnen zwijmelen bij wat sexy kiekjes of favoriete filmscènes.

Voor je in katzwijm valt over de killer looks (en spieren) van The Gos, hier nog even een paar leuke feitjes over Ryan die je waarschijnlijk nog niet wist.

1. Ryan Gosling werd gecast als Noah in The Notebook omdat de regisseur hem niet knap of cool vond.

2. Hij zou de hoofdrol spelen in The Lovely Bones, maar werd op de eerste filmdag ontslagen omdat hij een stuk dikker was geworden sinds de casting.

3. Hij ging vroeger flesje draaien met Britney Spears.

4. De auto waarin hij in de film Drive rijdt heeft hij zelf in elkaar gezet. Ook in The Notebook liet de acteur zijn creatieve kant zien. De houten stoelen op de veranda en de houten tafel waarop hij en Allie seks hebben heeft Ryan eigenhandig in elkaar getimmerd.

5. Hij heeft een oudere zus, Mandi.

6. Zijn bijnaam was vroeger ‘Trouble'.

7. Hij opende zijn eigen Marokkaanse restaurant in Beverly Hills nadat hij een heerlijke Marokkaanse maaltijd had gegeten. Deze impulsieve actie kwam hem duur te staan. Het restaurant ging failliet.

8. Ryan ging zichzelf te lijf met een tattoo kit. Op zijn arm tekende hij de hand van een monster, maar zijn tattoo kunsten zijn niet optimaal en de tekening lijkt eerder op een cactus.

9. Eigenlijk heeft de acteur sowieso een hekel aan tatoeages en vindt hij dat ze niet te veel betekenis moeten hebben. Waarom? Omdat je er toch spijt van krijgt, erom moet lachen of ze uiteindelijk haat.

10. Ryan zat op balletles, maar stopte er uiteindelijk mee omdat hij er niks van bakte.

11. Zijn oom was Elvis imitator van beroep en Ryan werkte af en toe als zijn assistent.

12. Het gerucht gaat dat Ryan en Rachel elkaar haatten tijdens de opnames van The Notebook.

via GIPHY

13. Hoewel hij in zijn beroemde memes “Hey Girl” zegt, claimt hij dit nooit in het echt te zeggen.

14. Ryan Gosling had het zesde lid van The Backstreet Boys kunnen zijn, maar hij sloeg het aanbod af omdat hij niet in het succes van de groep geloofde. Ook vond hij de boyband maar een rip-off van New Kids.

15. Tijdens zijn tijd bij de Mickey Mouse Club woonde hij samen met Justin Timberlake en was de moeder van JT zijn officiële pleegouder.

Hieronder ook een paar super leuke Ryan Gosling items om te shoppen. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto's.

The Notebook voor €6,99

100 reasons to love Ryan Gosling boek voor €14,99

Crazy, Stupid, Love voor €9,99

Ryan Gosling kalender €13,22

Feminist Ryan Gosling boek voor €12,49

Colour me good Ryan Gosling kleurboek voor €10,49

The Ides of March voor €12,99

Welke Ryan Gosling film is jouw absolute favoriet?

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved