Hoe gaat het nu met de Mean Girls cast?

Films & Series door Renee

Wist je dat de film Mean Girls al in 2004 voor het eerst te zien was? Dat is gewoon ruim 10 jaar geleden! De tijd vliegt voorbij en er is één ding dat we ons afvragen op de Girlscene redactie: hoe gaat het met de Mean Girls cast? Zou iedereen goed terecht zijn gekomen? Girlscene ging op onderzoek uit en schreef alles voor je op. Dit is wat de Plastics en co nu doen!

Van Lindsay Lohan die Cady Heron speelde tot Rachel McAdams als de perfecte Regina George... Wie speelden er een belangrijke rol in Mean Girls? Girlscene zet het onder elkaar:
Lindsay Lohan - Cadie Heron
Rachel McAdams - Regina George
Amanda Seyfried - Karen Smith
Lacey Chabert - Gretchen Wieners
Lizzy Caplan - Janis Ian
Daniel Franzese - Damian
Jonathan Bennett - Aaron Samuels

Wil je weer precies weten wie-wie is? Bekijk dan nog even de trailer: Linsday Lohan in 2004


Lindsay Lohan in 2015

Lindsay Lohan
Lindsay vertolkte de hoofdrol in Mean Girls. Door haar rol als Cady Heron werd ze in één klap nog bekender. Wij snappen wel waarom, want we zien geen andere Cady voor ons dan Linsday. Wat we ook weten is dat het een tijd heel slecht ging met Lindsay. Na Mean Girls ging het namelijk al snel bergafwaarts met haar. Geruchten over drugsgebruik deden de ronde en ze kwam meerdere malen in het nieuws omdat ze bonje had met paparazzi. Ook werd ze opgepakt voor rijden onder invloed en vond de politie cocaïne in haar auto... Slecht nieuws dus. Inmiddels lijkt het een stuk beter met Lindsay te gaan. Ze ziet er gezond en gelukkig uit op foto's, dus hopelijk blijft dat zo! Wanneer zien we haar weer op het witte doek...?


Rachel McAdams in 2004


Rachel McAdams in 2015

Rachel McAdams
Met Regina George, ehhhh... Rachel McAdams, lijkt het een stuk beter te gaan na Mean Girls dan met Lindsay. Mean Girls betekende Rachel's breakthrough in Hollywood en sindsdien is ze niet meer van het witte doek af te slaan. Iedereen kent haar inmiddels ook van de klassieker The Notebook, maar ook van The Vow en Midnight In Paris bijvoorbeeld. Verder heeft ze relaties met onder andere Ryan Gosling op haar naam staan. Hoewel dat helaas over is. Maar toch niet verkeerd Rachel! ;-)


Amanda Seyfried in 2004


Amanda Seyfried in 2015

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried speelde de niet zo intelligente Karen Smith en man... was ze niet mega hilarisch?! Ook Amanda's carrière zit flink in de lift sinds Mean Girls in 2004 en dat heeft ze helemaal zelf verdiend. Als actrice heeft ze inmiddels films als Mamma Mia!, Dear John en Letters To Juliet op haar cv gezet. Niet mis voor iemand die nog geen 30 jaar oud is! Wat Amanda bijzonder maakt is dat ze ervoor uitkomt dat ze last heeft van angst en paniekaanvallen, waardoor veel meiden zich met haar kunnen identificeren. Dat maakt het extra knap dat ze het drukke leven in Hollywood volhoudt.


Lacey Chabert in 2004


Lacey Chabert in 2015

Lacey Chabert
Als we op iemand gek zijn, dan is het wel op Gretchen Wieners. Zij had een paar geweldige oneliners in Mean Girls. 'So fetch', 'If you are from Africa, so why are you white?' en 'I'm sorry that people are jealous of me, but I can't help it that I'm popular' zijn zinnen die uit Lacey's mond kwamen. Op dit moment is Lacey minder bekend dan andere spelers uit Mean Girls, maar dat betekent niet dat haar carrière stil ligt. In 2015 heeft ze namelijk nog in twee films gespeeld! 


Lizzy Caplan in 2004


Lizzy Caplan in 2015

Lizzy Caplan
Iemand die absoluut geen fan was van de Plastics was Janis Ian. Lizzy Caplan vertolkt die rol zo goed! Je kunt wel stellen dat het sindsdien ook alleen maar beter gaat met haar carrière, met 2010 als hoogtepunt qua films. Voor haar rol in Hot Tub Machines is ze genomineerd voor een Teen Choice Award. Niet slecht. Recent speelde Lizzy in de veelbesproken film The Interview. Enne, wist je dat Lizzy een rol had in de series New Girl en True Blood?


Daniel Franzese in 2004
 

 

Daniel Franzese in 2015

Daniel Franzese
Genoeg over de vrouwen, hoe gaat het eigenlijk met de Mean Girls mannen? Allereerst Daniel Franzese a.k.a. Damian, die er nu echt heel anders uitziet dan in Mean Girls. Hoewel Daniel een homo speelde in Mean Girls is hij er pas in 2014 voor uitgekomen dat hij in real life ook op mannen valt. Hij vertelt dat hij (mede hierdoor) een onzekere acteur was en dat hij ieder meisje dat hij mee kon krijgen ook meenam naar rode lopers om publiekelijk te laten zien dat hij echt geen homo was. Uiteindelijk werd Damian zijn eigen rolmodel en heeft Daniel inmiddels nog in meer dan 14 films gespeeld.


Jonathan Bennett in 2004


Jonathan Bennett in 2015

Jonathan Bennett
Iedere comedy heeft zijn hottie. In Lizzie McGuire was het Ethan Craft, in Mean Girls viel iedereen voor Aaron Samuels. Nog steeds ziet Jonathan Bennett er appetijtelijk uit. ;-) In 2015 is hij - voorlopig? - een andere weg ingeslagen, want hij presenteert Cake Wars voor de zender Food Network. Jonathan's film cv is misschien niet zo indrukwekkend als die van sommige acteurs hierboven, maar dat heeft er misschien ook mee te maken dat hij verdient tegenwoordig ook zijn geld als model verdient. Verder steunt Jonathan een anti-pest project. Wat blijkt? Hij schijnt zelf ook heel erg gepest te zijn op de middelbare school, tijdens het studeren én zelfs nu nog. 

Wie is jouw favoriete Mean Girls acteur en actrice?

Beeld: Getty Images en Reporters