Films & Series

Zo is het om op een filmscreening te zijn

We moeten nog heel even geduld hebben, maar dan draait éindelijk de nieuwe Nederlandse film Fashion Chicks in de bioscoop! De film zit vol mode, blogs, liefde, best friends, knappe jongens en alter ego’s. Naast Liza Sips, Pip Pellens en B-Brave heeft ook onze eigen Danique een rol in de film. Op 2 december zal de film te bewonderen zijn in de bioscoop, maar op 29 oktober was er al een screening voor de cast. Natuurlijk was Girlscene hierbij!

Fashion Chicks is dé bioscoophit van aankomende seizoen. De film gaat over de 17-jarige Esmee, gespeeld door Liza Sips. Esmee is een normaal meisje en droomt ervan om fashion designer te worden. Omdat Esmee niet genoeg geld heeft om echte designer kleding te kopen besluit ze haar eigen kleding te maken. Dit doet ze zo goed dat ze een alter ego moet ontwikkelen. Helaas is niet iedereen fan van Esmee, vooral niet op school…

Bekijk de trailer van de film hieronder:

Watch on YouTube


Inmiddels zijn de opnames achter de rug en op donderdag 29 oktober was er een speciale screening voor de cast. Alle bekenden uit de film waren aanwezig zoals Mascha, Liza, B-Brave en natuurlijk onze eigen Danique!

 

 

 

 

 

 

Ga jij de film in de bioscoop kijken?

Must reads 👀