Beauty

Trucs die je paardenstaart voor altijd veranderen

4

Een paardenstaart is een haarstijl waar je altijd op kunt rekenen. Bad hair day? Paardenstaart. Chic feestje? Paardenstaart. Drukke dag? Paardenstaart. Een paardenstaart gaat nooit fout, maar toegegeven... af en toe gaat 'ie wel vervelen. Daarom deelt Girlscene tips waardoor je leven voor altijd verandert. Lees snel verder!

Altijd op dezelfde manier je paardenstaart dragen gaat op den duur vervelen. Dat is zonde, want iedereen - maar dan ook echt iedereen - kan een paardenstaart rocken. En het is zo makkelijk om een staart voor elkaar te krijgen! De volgende tips helpen je om de perfecte paardenstaart te maken die je niet snel zat bent.

1. Volume
Wil je dat je paardenstaart omhoog gaat staan? Dat kan! Pak een klein vlinderclipje en zet het onder je paardenstaart vast zo dicht mogelijk tegen je hoofdhuid aan. Laat je haar er overheen vallen, et voilà: volume. Je kunt ook twee schuifspeldjes gebruiken onder je staart om het een lift te geven.

2. Droogshampoo
Textuur kan veel voor je haar doen en daarom is droogshampoo zo'n goede uitkomst. Spray droogshampoo door je (fijne) haar en je ziet meteen meer volume ontstaan. Zo'n chique rommelige paardenstaart is dus eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om te maken.

 

 

3. Haarring
Wil je je paardenstaart er netter dan ooit uit laten zien? Zet je haar dan vast met een haarring! Dit is een ring die vastzit aan een elastiek - bij H&M te koop - die je vervolgens openklapt en om je haar heen klemt. Heel fancy. Het is een makkelijke en simpele manier om je paardenstaart net iets specialer te maken.

 

4. Chique staart
Heb je geen haarring maar wil je wel je haar mooi maken? Een chique staart creëer je in een handomdraai door een plukje haar om je elastiekje te doen. Maak eerst een paardenstaart en pak vervolgens een dunne pluk haar van de onderkant. Wikkel het om het elastiek heen en zet het vast met een schuifspeldje. Met zo'n kapsel zit je altijd goed.

5. Lage staart
Grote kans dat je 9 van de 10 keer voor een hoge paardenstaart gaat, maar waarom maak je je haar niet eens wat lager vast zodat je een lage paardenstaart krijgt? Het is een look die altijd, maar dan ook echt altijd, kan.

6. Vlecht
Ben je gek op Blake Lively's haar? Dan bevalt deze haarstijl je vast ook, vooral als je lang haar hebt. Maak eerst een hoge paardenstaart en zorg dat je geen last hebt van pluizige plukjes. Vervolgens vlecht je de staart zelf, wat je vastzet met een doorzichtig elastiekje. Trek de vlecht een beetje uit elkaar om het meer body te geven en dan is je Blake Lively look klaar.

7. Elastieken
Gebruik altijd een goed elastiek als je een paardenstaart maakt. Het liefst eentje die geen afdruk in je haar achterlaat zodat minder snel je haar kapot maakt. Girlscene zweert bij Invisibobble, maar in H&M of de drogisterij vind je vergelijkbare elastieken. Wedden dat je minder snel haar verliest als je zo'n elastiek uit je haar haalt?

8. Meer volume
Wie houdt van veel volume heeft veel aan deze tip. Wil je volume op je hoofd? Trek je elastiek dan een stukje naar beneden en trek het vervolgens weer strak met de onderste plukken. Hierdoor gaat je haar vanzelf omhoog. Instant volume!

9. Voller haar
Een favoriet van de Kardashians is om hun scheiding in te kleuren met oogschaduw. Klinkt gek, maar hierdoor lijkt je haar dus voller. Vooral als je donker haar hebt is dit een fantastische truc. Misschien is het niet iets voor iedere dag - want, te veel werk - maar voor een speciale gelegenheid is dit goed te doen.

 

10. Scheiding
Ben je je paardenstaart zat? Dan kun je al snel veranderen hoe je eruitziet zonder veel moeite te doen... Verschuif bijvoorbeeld gewoon je scheiding. Wie houdt van de zijscheiding kan eens een middenscheiding proberen en vice versa. Simpel en snel!

 

Wat zijn jouw paardenstaart trucs?

Bron en bron

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 8 maanden geleden Nathalie Slotboom

  Ik maak vaak een dubbel staart. Vlecht vind ik niet zo leuk bij me staan. Maar als ik een vlecht dan doe ik hem of rechts of links,dan is het wat leuker.

 • 3 jaar geleden Martin Garrix 96

  nice!! Ik vind het ook leuk om bij de scheiding/strakke staart een flashtattoo op mn haar te plakken

 • 3 jaar geleden NadiaaXo

  Ik vind het echt niks om mijn haar in een staart/vlecht te dragen, een knot vind ik het ergste. Ik voel me gewoon goed met mijn haren los ;p

 • 3 jaar geleden Lila

  Oogschaduw in je scheiding?

 1. 1