Lifestyle

Dit is het aller engste spookhuis ooit en jij kunt erin

Als je denkt dat je spookhuizen wel aan kunt, dan heb je deze video nog niet gezien. Het is extreem, het is angstaanjagend, het is gewoon gruwelijk. Gruwelijk eng... We hebben het over het meest extreme, enge spookhuis ooit: McKamey Manor in San Diego is een real life horrorfilm. En juist omdat het zo eng is moet je rekening houden met een enorme wachtlijst, maar ook jij kunt erin!

Op de Girlscene redactie wilden we wel even zien wat er zo eng is aan dat spookhuis. Geloof ons als we zeggen dat we na minuut 1 van een vijf minuten durende video het even stopgezet hebben. We kunnen het niet aan. Als je denkt dat je de engste horrorfilms en extreme spookhuizen hebt gehad dan heb je het helemaal mis. McKamey Manor in San Diego is namelijk echt het gruwelijkste wat een mens in zijn of haar leven kan meemaken als het om spookhuizen gaat.

Niet alleen moet je 21 zijn en een speciale disclaimer tekenen voordat je sowieso dit spookhuis in mag gaan. Nee, Je moet ook nog eens een speciale screening ondergaan om te kijken of je mentaal en fysiek stabiel genoeg bent om überhaupt een voet in het huis te mogen zetten. Waarvoor je dat doet? Om vier tot zes uur lang vastgehouden te worden en stoten te ontvangen. Ze doen vingers in je mond zodat je kokhalst en je wordt bedolven onder het bloed... Net een echte horror dus. Wat misschien nog erger is, is dat je deze ervaring alleen of met slechts één andere persoon ondergaat. En er staan 17.000 mensen op de wachtlijst die graag naar binnen willen! What the...?

Oh, en veel mensen moeten eerder stoppen vanwege medische redenen. Dat bewijst maar weer hoe extreem deze ervaring is. Kijken is op eigen risico:

Wat vind jij van dit spookhuis? Zou jij erin willen?

Bron

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved