Celebs

Dit meisje lijkt bizar veel op Kylie Jenner

24

We hebben de 'tweelingzus' van Kylie Jenner gevonden... Dit meisje is echt bijna een kopie van Kylie, bizar! Ze is 19 jaar oud en zoals je al kunt raden is Kylie haar idool en voorbeeld. In eerste instantie was ze er niet zo van bewust dat ze zoveel op de celebrity leek, maar toen haar volgers haar erop wezen besloot ze de Kylie look helemaal eigen te maken. Eerlijk is eerlijk, ze doet het wel goed! 


Haar naam is Gabrielle Waters en ze kopieert de hele look van Kylie. Niet alleen de beroemde lippen van Kylie, maar ook de steeds veranderende haarstijlen en de kleding van de realityster. Naast het uiterlijk van Kylie wil ze ook graag haar gedrag en maniertjes kopiëren/ Gabrielle ziet haar namelijk als een goed voorbeeld van een zelfstandige en hardwerkende vrouw. Ze vindt Kylie prachtig en Gabrielle vindt het leuk dat ze meiden inspireert om te doen wat ze leuk vinden en om gelukkig te zijn. Niet iedereen vindt Kylie misschien inspirerend, maar haar look-a-like duidelijk wel. Misschien kan Gabrielle even dit artikel lezen over de beautyroutine van Kylie. 


Gabrielle Waters wordt zelfs af en toe aangehouden door mensen op straat die haar verwarren met Kylie Jenner. Dat snappen wij best als we de gelijkenis tussen de twee meiden zien. Je kunt Kylie's twin volgen op Instagram, haar account is @gabywaters23 en hieronder kun je alvast wat foto's checken. Kun jij hen nog uit elkaar houden? 


Vind jij dat Gabrielle Waters de tweelingzus van Kylie had kunnen zijn?

Bron, bron, bron
Beeld: Reporters 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved