Lifestyle

11 Irritante dingen die alle vriendjes doen

Het is hartstikke leuk om een vriendje te hebben. Echt waar. Maar soms wil je ze liever achter het behang plakken. Herkenbaar ladies? Vast wel. ;-) De Girlscene redactie heeft gebrainstormd over dit onderwerp en daar komen de volgende dingen uit... Dit zijn de 11 meest irritante dingen die vriendjes doen.

Side not: neem dit artikel natuurlijk met een korreltje zout ;-)

1. Scheten en boeren laten like nobody's business. Inmiddels zijn jullie zo close dat hij wel heel comfortabel wordt. Middenin een serieus gesprek vindt hij het helemaal niet erg om een vieze ruft of een colaboer te laten. SERIEUS?!

2. Soms vinden ze het gesprek zo interessant (not) dat ze ondertussen met hun telefoon bezig zijn. Jij doet je verhaal, bent licht overstuur waarna je vervolgens 'wat?' te horen krijgt. Hij heeft dus helemaal niets van je verhaal meegekregen. Wel sodeju...
 

 

3. Om op het onderwerp communicatie door te gaan... Het is natuurlijk heel fijn als je vriendje zich nog steeds tot jou aangetrokken voelt, maar wat minder fijn is als hij tijdens het gesprek binnen één minuut 4 keer naar je borsten staart en vervolgens weer verder luistert. Daar zitten je ogen toch helemaal niet? 

 

4. Slapen tot weet-ik-het hoelaat in de middag. Zijn jullie in het weekend eindelijk samen, besluit meneer om uit te slapen. En niet uitslapen tot een uur of 11, neuh. Rustig tot een uur of 3. Zo heb je dus niks aan je dag. Bovendien wil je stiekem ook aandacht, dus wakker worden!

5. Wat dacht je ervan dat hij uitgebreid een meisje bekijkt, nog net niet zijn nek daardoor bezeert én ook nog eens een opmerking erover maakt? Niet per se iets om onzeker door te worden, maar irritant is het wel. Je staat letterlijk naast hem.

6. Jullie jubileum vergeten. Het is zo jammer dat hij weet dat jullie 'ergens in maart' een stel werden, maar de datum is hem inmiddels ontgaan, terwijl jij er veel waarde aan hecht. Bij sommigen krijg je het er nooit in.

7. Iets wat ook niet voor ieder meisje fijn is, is als je mee moet naar familiefeestjes. Vooral als je de familie niet goed kent en hij je vervolgens alleen laat staan omdat hij naar de wc moet/bier haalt/ineens aan de andere kant van de ruimte met een neef gaat praten. 

8. Heb je elkaar op Tinder ontmoet? Love is in the air, maar het is niet leuk om erachter te komen dat hij 'vergeten' is om zijn profiel te verwijderen. Zou hij nog steeds tinderen? Dat is een vraag die je niet per se wil stellen.
 

 

9. Irritatie nummer 1 is misschien wel als meneer even lekker met zijn handen door je haar gaat, terwijl je net een half uur bezig bent geweest om het mooi te maken. Hij was even vergeten dat je het heerlijk vindt als hij aan je haren zit, maar dan wel voor het slapen gaan en niet als je zo hard je best hebt gedaan op je kapsel. ;-)

10. Enne... Zijn libido lijkt altijd het toppunt te bereiken in de week dat jij ongesteld bent. 9 van de 10 keer voel jij je dan niet zo sexy als Kate Upton en zit je dus niet echt op zijn verzoekjes te wachten. 

11. Tot slot nog een heel herkenbare... Vragen of jij al klaar bent met eten om vervolgens de laatste patatjes/stukjes vlees/gebakken aardappels van je bord te pikken. Ja, die wilde je nog opeten, maar nu is het te laat.

En toch houden we ontzettend veel van ze. Heus ;-)

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved