Health

7 (gezonde) producten die sporters nodig hebben

Noem jij jezelf een fit girl en gebruik jij standaard de hashtags #health #fit #sportyspice op Instagram? Dan is dit artikel echt iets voor jou. Girlscene kreeg namelijk 7 (gezonde) producten binnen die goed zijn voor meiden die veel sporten. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kijk dan snel verder voor foto's en informatie.


De Healthbox van deze maand zit lekker vol:
Dr. Hauschka handcrème
Fitshe After Workout Shakes
Piramide bosbesen thee
Body & Fit Cacao, Cashew & Flax
Orthica Orthiflor Original
Orthica Multi Energie


Handcrème van Dr. Hauschka - €6,95
Deze handcrème maakt de huid van je handen vitaal, reguleert het vochtgehalte en wordt razendsnel opgenomen. Zelfs ruwe en beschadigde handen krijgt Dr. Hauschka weer zacht! Dat kun je goed gebruiken na een intensieve workout. Zeker als het winter is.


Fitshe After Workout Shake - €7,50
Eindig jij je workout het liefst met een shake? Dan is Fitshe perfect. Het bevat biologische eiwitten, pure smaken en dat allemaal zonder onnatuurlijke toevoegingen. Ideaal. Wedden dat je spieren snel herstellen?!


Piramide bosbessen thee - €2,69
Eén van de dingen die heel belangrijk is na het sporten is hydratatie. Zet daarom lekker een kop van deze groene bosbessen thee. Healthy!


Body & Fit Cacao, Cashew & Flax - €6,99
Hier worden we op de Girlscene redactie heel blij van: een mega pot vol cacao nibs, cashewnoten en lijnzaad. Super lekker door je smoothie of shake en goed voor het lichaam. PS, het is ook lekker als snack.


Orthica Orthiflor Original - €13,25 en Orthica Multi Energie - €15,50
Orthica Orthiflor Original bevat negen verschillende melkzuurbacteriestammen. Dat zegt je misschien niet zoveel, maar het zorgt voor een mix aan voedingsstoffen.

Wil jij je eigen Healthbox iedere maand op de deurmat voor maar €24,95? Bestel 'm dan op de site.

Niet alleen gezonde voeding en producten dragen bij aan een goede workout. Een fitgirl ziet er natuurlijk ook nog eens helemaal fashionable uit tijdens het sporten. Wij hebben daarom een aantal leuke workout items voor jullie onder elkaar gezet. Klik op de afbeelding om direct te bestellen.

Gestreepte legging voor €21,00
Asymmetrische Sport BH voor €16,00

Beyoncé wasn't build in a day Shirt voor €12,00
No Glutes No Glory Shirt voor €9,00

Nike Performance Sport BH rouge voor €39,95
Nike Performance Sport BH voor €24,74 
 

Abstract Geo Leggings voor €24,00
Tropical Print running shorts voor €14,00

Wat vind je van de Healthbox van deze maand?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved