Lifestyle

11 plekken op je lichaam waarvan je niet wist dat ze je opwinden

In dit artikel hadden we het al over seksfrustraties. Een aantal daarvan gingen over zin hebben en het wel of niet hebben van voorspel. Soms heb je gewoon weinig zin en soms mist voor jou het voorspel of geldt dat voor je vriend(in). Soms wil je wel, maar moet je nog even opwarmen. Er zijn een aantal verrassende plekken op je lichaam die daarbij kunnen helpen of het voorspel net wat leuker maken. Lees je mee?

Opwindende plekken op je lichaam

We kennen natuurlijk de voor de hand liggende plekken op het lichaam waar mannen en vrouwen opgewonden van raken. Maar er zijn ook andere delen van het lichaam waar je door aanraking opgewonden van wordt. Dat komt omdat er op deze plekken meer zenuwuiteinden samenkomen dan op andere plaatsen in het lichaam. Om de spanning op te bouwen kun je je vriend(in) hier strelen of plagen. Er zijn elf plekken op het lichaam en die zijn voor zowel mannen als vrouwen opwindend. Je vindt ze hieronder.

lichaam opwindende plekken

Knieholtes
Het schijnt dat dit bij mannen een opwindende plek is, omdat hier minder haar groeit en het daarom gevoeliger is. Had je vast niet aan gedacht, of wel?

Achterkant van de nek
Voor mannen is de combinatie van het masseren van de nek en het stimuleren van de oren een echte turn on. Voor vrouwen geldt dat het masseren van de schouders in combinatie met een spoor van kusjes van de haarlijn naar de onderkant van de nek het hem doet.

Neus
Had jij deze verwacht? Hier komen, na je lippen natuurlijk, de meeste zenuwuiteinden bij elkaar. Door wrijving of bijten stimuleer je de zenuwen in dit gebied. Dacht je dat Eskimo-zoenen saai was? ;)

Hoofdhuid
Door de hoofdhuid van de vrouw te stimuleren komt het anti-stress hormoon oxytocin vrij, wat tegelijkertijd zorgt voor opgewondenheid.

Binnenkant van de dijen
Dichtbij de geslachtsdelen en misschien daarom misschien wel de meest spannende plek.

Voeten
Nee, nu moet je niet direct denken aan een voetenfetisj. Voor mannen is de onderkant van de voet gevoelig en dan vooral de derde teen. Dat heeft iets te maken met acupunctuurpunten. Voor vrouwen geldt het trouwens voor alle tenen, maar met name de grote teen is gevoelig.

Onderrug
En dan vooral het stuk tussen de onderste ribben en billen. Voor vrouwen een stimulerende plek, omdat de geclusterde zenuwen van daaruit direct naar de vulva lopen.

Tepels
Tepels zijn voor zowel mannen als vrouwen opwindende gebieden op het lichaam. Wist je dat je zelfs een tepelorgasme kan krijgen?

Oren
Hiervan worden zowel mannen als vrouwen opgewonden. Vooral als je de huid tussen de oorlel en het gezicht zachtjes naar beneden trekt.

Navel
Deze is vooral opwindend voor vrouwen. Dit komt doordat de clitoris in verbinding staat met de navel, dus als je je navel aanraakt zou je een sensatie kunnen voelen down there.

Onderste buikspieren
Deze bevinden zich natuurlijk ook weer dicht bij de geslachtsdelen. De gedachte dat je vriend(in) steeds meer naar beneden gaat helpt daar natuurlijk ook bij. Sommige vrouwen schijnen zelfs core-gasms te krijgen. Qua spelen geldt hier; hoe lager, hoe beter.

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved