Deze 10 celebrities hebben een eigen parfum

Beauty door Renee

Geloof ons, als jij een parfum (of zelfs meerdere) achter jouw naam mag zetten, dan heb je het gemaakt. Steeds vaker zie je dat sterren hun naam op een parfumflesje zetten en dat vinden wij super leuk! Van Beyoncé en Kim Kardashian tot Taylor Swift en Ariana Grande: al onze favo celebs hebben een geurtje uitgebracht. Lees snel verder om erachter te komen wie er allemaal een parfum heeft.

Op de Girlscene redactie zijn we benieuwd welke celebs eigenlijk al een geurtje hebben uitgebracht. We kunnen je één ding zeggen... Dat zijn er meer dan je denkt! Kijk maar mee, want we hebben de leukste op een rijtje gezet.
 


Christina Aguilera
Wedden dat jij jaren geleden ook een Christina Aguilera parfum in de badkamer had staan? Oh, the memories! Geuren zoals Red Sin prikkelden al je zintuigen en ook Christina's motto: 'sometimes it's all you need to wear' vergeten we nooit meer.

Christina Aquilera Eau de Parfum | Christina Aquilera by Night Eau de Parfum | Christina Aquilera Woman Eau de Parfum

 

Een foto die is geplaatst door Leah (@lanla33) op


Beyoncé
Onze Queen B bleef natuurlijk niet achter toen de parfum hype oprukte. Zij zette onder andere Pulse en Heat op haar naam. De flacons zijn net zo sexy als haar lichaam en zelfs een tikje queen like zoals bij Beyoncé past.


Beyoncé Heat Wild Orchid Eau de Parfum | Beyoncé Midnight Heat Eau de Parfum | Beyoncé Heat Eau de Parfum 


Justin Bieber
Als je denkt dat alleen vrouwen parfum uitbrengen, dan heb je het helemaal mis! Justin Bieber bewijst dat hij ook lekkere geurtjes op de markt kan brengen. Dat deed hij met bijvoorbeeld met Girlfriend. Dat konden zijn fans zeker waarderen!


Justin Bieber Gilfriend Eau de Parfum | Justin Bieber Someday for Woman Eau de Parfum 

 

Een foto die door perfumesintheair is geplaatst op


Hilary Duff
We zouden het bijna vergeten, maar Lizze McGui.... ehhh Hilary Duff heeft ook ooit een parfum uitgebracht! Het heet Hilary Duff With Love en de verpakking is zo cheesy dat je 'm eigenlijk alleen al wil hebben vanwege het sentiment.


Selena Gomez
Blijkbaar heeft Selena Gomez haar eigen parfum, maar is die überhaupt wel in Nederland verkrijgbaar? Dit MOETEN we toch ruiken?! Eeuwen geleden schreef Girlscene er wel al een artikel over, maar verder hebben we er nooit meer iets over gehoord.


Paris Hilton
Wat doet Paris Hilton niet? Van een eigen realityserie tot wel ja, ook nog parfum: Miss Hilton is voor alles in. Schijnbaar doen de geurtjes het goed, want ze heeft inmiddels al meerdere op haar naam staan. En eerlijk is eerlijk, bovenstaande foto is best mooi!


Kim Kardashian
You either love or hate Kim Kardashian, maar natúúrlijk kan zij niet achterblijven in de parfumwereld. Van Glam tot Pure Honey, Kim heeft er inmiddels veel verstand van. Wij zijn benieuwd hoe vaak ze haar eigen parfum draagt!


One Direction
Naast Justin Bieber hebben ook de mannen van One Direction een parfum. Uiteraard. Our Moment, You & I, That Moment... Heb jij ze allemaal in je kast staan? Van ons mogen er nog meer komen.

One Direction Our Moment Eau de Parfum | One Direction That Moment Eau de Parfum 


Katy Perry
Misschien is Katy Perry wel de queen of perfume. De flesjes zien er keer op keer prachtig uit en ook de geur is heel lekker. Wist je trouwens al dat Girlscene aanwezig was bij de lancering van Killer Queen? Lees hier het verslag terug.


Katy Perry Mad Potion Eau de Parfum | Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum | Katy Perry Royal Revolution Eau de Parfum 


Britney Spears
Over koniginnen gesproken, als er één celeb veel geuren uitbrengt dan is het Britney Spears wel! Zij heeft ontelbaar veel parfums op de markt gebracht en we moeten toegeven dat wij haar geurtje ook in onze kast hadden staan vroeger.


Britney Spears Circus Fantasy Eau de Parfum | Britney Spears Cosmic Radiance Eau de Parfum | Britney Spears Radiance Eau de Parfum 

 

 


Ariana Grande
Ze kan zingen, acteren, dansen en heeft nu ook haar eigen parfum. Wat kan Ariana Grande niet? Danique mocht speciaal naar Hamburg voor de lancering van het nieuwe parfum van Ariana Grande, Ari. Hier op de redactie waren we natuurlijk mega jaloers ;-).


Ariana Grande Ari Eau de Parfum | Ariana Grande Ari Body Peeling Bodyscrup

Welke celeb parfum is jouw favoriet?