Lifestyle

6 redenen waarom je Animal Crossing: Happy Home Designer moet spelen

Een kamer inrichten, is er iets leukers om te doen? Het is jammer dat we er (meestal) maar één hebben. Gelukkig komt Animal Crossing nu moet Happy Home Designer. Je krijgt opdrachten om ruimtes in te richten. Het is aan jou en je creativiteit om er een paleisje van te maken naar de smaak van de klant. Girlscene's Emma testte het spel voor je uit en heeft zes redenen op een rij gezet waarom je Animal Crossing: Happy Home Designer moet spelen. Waarschuwing: voor je het weet wil je niks anders meer doen in je vrije tijd ;-).

Je moet Animal Crossing: Happy Home Designer spelen omdat…

1. Het Animal Crossing is
Hállo, is er een betere reden? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik speel al jaren Animal Crossing. Voor mij is Animal Crossing altijd leuk, al is het maar voor het jeugdsentiment! Bij Animal Crossing: Happy Home Designer start je een nieuwe carrière als interieurstylist. Niemand minder dan Tom Nook is je baas! Hé, dat is een bekende naam. Tom Nook kennen we natuurlijk uit de eerdere Animal Crossing games. Tom Nook is niet de enige die ook in dit spel voorkomt, verschillende bekende gezichten maken hun opwachting. Een leuk pluspunt als je Animal Crossing weleens hebt gespeeld.


Let the game begin!

2. Het een makkelijk spel is
Laten we eerlijk zijn: dit spel speel je ter ontspanning en je wilt er niet te veel bij nadenken. Dat hoeft gelukkig ook niet bij dit Happy Home Designer. Je maakt een eigen personage (voer je naam in en kies je ogen, huidskleur en kapsel) en je kunt direct beginnen. Begrijp ons niet verkeerd, het is niet saai want je moet meteen aan de bak! Tijdens je eerste dag worden je skills meteen getest en krijg je je eerste opdracht. Je maakt kennis met je klant (don't worry, bij de eerste opdracht speelt je collega voor klant). Qua inhoud is het dus spannend genoeg, maar het inrichten van de ruimtes is super makkelijk waardoor je echt even kunt ontspannen na een lange dag op school of de tijd kunt doden in de trein.

3. Je in contact bent met klanten
Elke dag krijg je een nieuwe opdracht en dus een nieuwe klant. De klant vertelt wat zijn of haar wensen zijn. Ook hebben ze vaak een eisenlijstje met voorwerpen die zeker terug te vinden moeten zijn in het interieur. Op basis van de wensen richt je de ruimte in. Let goed op de reactie van de klant als je een nieuw meubelstuk in de ruimte plaatst, je kunt namelijk zien of ze het leuk vinden of niet. Als er een hartje verschijnt dan zit je goed, als de klant verschrikt kijkt dan kun je beter voor iets anders gaan…


Kijk goed naar de wensen van de klant

4. Je creatief bezig bent
Kamers inrichten, hoe leuk is dat?! Soms is het jammer dat je maar één kamer hebt om in te richten, maar dankzij dit spel kun je tientallen kamers inrichten. Je hebt meer dan genoeg keuze aan meubels, accessoires, vloeren en behang. Daarnaast kun je gaandeweg steeds meer kiezen: professionele fornuizen, winkelschappen, vruchten, vissen en vlinders. Bovendien kun je jouw eigen ontwerpen maken met een speciale ontwerptool. Kortom: alles is mogelijk. Laat je eigen creativiteit de vrije loop!

5. Je carrière als een speer kan gaan
In het begin richt je kamers in, maar naarmate het spel vordert kun je steeds meer. Als je wat meer ervaring hebt dan kun je ook een openbaar gebouw zoals een klaslokaal inrichten. Super leuk! Bovendien is het net als een echte carrière. Je moet goed contact hebben met je collega's en klanten, maar je ontkomt niet aan administratie. Aan het einde van elke werkdag schrijf je een verslag van de dag (geen zorgen: dit hoef je niet echt te doen ;-)), als dit is gedaan kun je naar huis en begint er een nieuwe werkdag.


De eerste opdracht & een tevreden klant 🙂

6. Je beloningen krijgt voor een goed resultaat
Inrichten is leuk, maar als je er een beloning voor krijgt al helemaal! Als je jouw opdracht goed hebt gedaan en de klant tevreden is, verdien je een beloning. In Animal Crossing is de beloning niet in de vorm van geld, maar krijg je in plaats van een salaris een emotie cadeau. Dit geeft het spel nog meer body.


Wil je met ons mee spelen? Op de website van Nintendo vind je meer informatie en kun je het spel ook bestellen.

To be continued… Over een tijdje geven we een update over hoe het gaat als binnenhuisarchitect. 

Kende jij Animal Crossing: Happy Home Designer al?

*Dit is een gesponsord artikel