Health

Door deze killer workout is Khloé Kardashian afgevallen

Khloé stond altijd bekend als de dikkere zus van de Kardashians. Ze was een klein beetje de underdog van de knappe zussen. Inmiddels is het een ander verhaal want Khloé ziet er beter uit dan ooit tevoren. Ze heeft haar levensstijl flink onder handen genomen en personal trainer Gunnar Peterson neemt haar onder handen. Respect voor Khloé! Lees snel verder voor haar killer workout.

Een tijdje geleden las je al op Girlscene over Khloé's sexy fotoshoot voor Complex magazine. Ze vond het heel eng om te doen, maar ze zag er retestrak uit op de sexy foto's! Dit heeft ze te danken aan haar strenge trainingsregime. Ze heeft langzaamaan haar levensstijl veranderd, maar ze is absoluut niet van het diëten. Daar zit het Engelse woord 'die' in namelijk ;-). Het ging haar niet om snel afvallen, ze wilde het zo doen dat ze het ook goed kon volhouden. Haar favoriete eten wilde ze absoluut niet laten staan.


Khloé heeft naast een walk-in closet voor haar normale kleding ook nog eens een walk-in closet voor haar sportkleding, ja echt waar. De ruimte is in samenwerking met Nike ontworpen. Op die manier is sporten ineens een heel stuk leuker. Op de foto hieronder kun je een klein gedeelte van de kast zien, wij tellen al zo'n 20 paar sneakers...

Helaas hebben de meesten van ons geen sport walk-in closet (of een gewone walk-in closet) en personal trainer. Dat betekent niet dat je niet hetzelfde kunt bereiken als Khloé. Het zal waarschijnlijk nóg iets harder werken zijn, maar de Kardashian ster helpt je vast een handje. Khloé heeft één van haar workouts met ons gedeeld, bekijk het hier: 


Volgens Gunnar Peterson is de realityster een echt beest in de sportschool. Ze klaagt niet en gaat gewoon door. Dat is zeker te zien aan haar behaalde resultaten. 

Wat vind je van deze work-out video? Wil jij het uitproberen?

Bronbron
Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved