News

Lingeriemodel zonder benen verdient bakken met geld

Kanya Sesser is slechts 23 jaar, maar heeft desondanks haar jonge leeftijd al enorm veel meegemaakt. De laatste tijd haalt ze vooral het nieuws met positieve dingen. Ze is namelijk een lingeriemodel zonder benen en verdient een fortuin. Super inspirerend! Kanya verdient ontzettend veel geld per dag door haar handicap om te zetten in iets positiefs. 

Kanya's leven begon niet makkelijk. Ze werd geboren zonder benen en kort na haar geboorte werd ze ten vondeling gelegd bij een Thaise tempel. Onvoorstelbaar! Toen Kanya vijf jaar was verhuisde ze naar Amerika waar ze met haar adoptieouders ging wonen. Inmiddels maakt Kanya naam in Los Angeles waar ze de mode-industrie op z'n kop zet. Dat ze geen benen heeft laat haar niet tegenhouden. Sterker nog, ze verdient inmiddels meer dan $1000 per dag (omgerekend bijna €900) door te werken als lingeriemodel. You go, girl!

Kanya laat hiermee zien dat iedereen sexy is en kan zijn. Zelfs als je ledematen mist kun je alsnog goud geld verdienen met het werk dat je graag wil doen. Anders zijn is volgens Kanya juist sexy en dat laat ze wel zien met onderstaande beelden.

 

 

 

 

Hoewel Kanya er fantastisch uitziet tijdens shoots houdt ze in het dagelijks leven liever van een natuurlijke look. Het liefst gaat ze zonder make-up de straat op, want ze heeft naar eigen zeggen geen make-up nodig om zich mooi te voelen. Als dit geen voorbeeldvrouw is, dan weten wij het ook niet meer!

Wat vind jij van Kanya's foto's? 

Bron

Must reads 👀