Fashion

8 redenen waarom je Dash Dolls moet kijken

Een winkel van een wereldberoemde familie, een vleugje glamour en net zoveel drama; dat is Dash Dolls. De serie is een spin-off van Keeping With The Kardashians en -geef toe- daar ben jij ook (stiekem) verslaafd aan. Girlscene's Emma kletste met dé BFF van de Kardashians en de ster van Dash Dolls, Khadijah Haqq McCray. Zij vertelde een aantal dingen die je moét weten over de nieuwe serie en bovenal: waarom we Dash Dolls op onze watchlist moeten zetten. 

Niet iedereen wil het toegeven, maar stiekem is elk meisje wel een beetje verslaafd aan Keeping Up With The Kardashians. Het is de ultieme serie om even je gedachten op nul te zetten na een lange dag. Goed nieuws voor alle Kardashian fans: er is een nieuwe spin-off van KUWTK! De serie heet Dash Dolls en hiermee krijgen we een kijkje achter de schermen van de winkel DASH. Wij vinden dat je moet kijken. Waarom? Dat leggen we je in dit artikel uit. 

Je moet zeker kijken als...

1. Je wilt weten hoe het is om voor de Kardashians te werken
Iedereen wil stiekem weten hoe het is om te werken voor een succesvol merk van een wereldberoemde familie. Wat voor mensen komen er in de winkel? Is het hard werken of sippen ze de hele dag champagne? Hoe zijn Kim, Khloé en Kourtney als bazen? Tja, we willen toch weten of Kim met haar vingertje zwaait of dat je gezellig selfies met haar kan nemen onder werktijd... 

2. Je de BFF's van de Kardashians beter wilt leren kennen
Meet Khadijah en Malika Haqq. Bekende gezichten of niet? De tweelingzussen maken regelmatig hun opwachting in de andere realityshows van de Kardashians, maar in Dash Dolls leren we de tweelingzussen nog beter kennen. Khadijah en Malika zijn echte business women en werkten voorheen als actrices. Nu zijn de zussen de store managers van DASH en de sterren van de bijbehorende realityserie. Fun facts: Khadijah en Malika zijn al twintig jaar vriendinnen met de Kardashians (vooral met Khloé), hebben vroeger op Kendall en Kylie gepast en worden als familie gezien door Kim, Khloé en Kourtney. 

3. Je geïnspireerd wilt worden 
Droom je van een succesvolle carrière? Dan kun je ook nog iets opsteken van Dash Dolls. De winkel is opgezet door de meest succesvolle zakenvrouwen van nu (de Kardashians dus), maar ook tweelingzussen Khadijah en Malika en het personeel jagen hun dromen na. "Je ziet hoe het is om een succesvol bedrijf te runnen en waarom DASH zo succesvol is. Werken bij DASH is anders dan bij een ander bedrijf. DASH wordt gerund door een wereldberoemde familie en daarbij komen veel dingen kijken. Er komen tourbussen voorbij, de paparazzi liggen altijd op de loer en je hebt veel toeristen als klant die het geweldig vinden om foto's te maken". Als je er zelf van droomt om bij DASH te werken dan heeft Khadijah nog wel een tip voor je: "Je moet vastbesloten en zelfverzekerd zijn. We zoeken iemand die hard wilt werken en ambities heeft in fashion en het bedrijf". 

4. Je behoefte hebt aan de nodige dosis drama
Zet een stel meiden bij elkaar en je hebt het recept voor drama. Kijk de trailer en je weet genoeg ("Werken bij DASH is een mix tussen een studentenvereniging en een circus"). Bovendien redt niet iedereen het in de winkel: "Sommige meiden willen er werken om één ding, maar daar prikken we meestal zo doorheen", vertelt Khadijah. 

5. Je de Kardashians wilt zien
Laten we eerlijk zijn: geen Dash Dolls zonder de Kardashians. Hoewel de Kardashian zussen dit keer geen hoofdrol spelen in de realityserie, maken ze wel regelmatig een opwachting om te kijken hoe het met hun winkel gaat. In de tussentijd hebben ze tweelingzussen Khadijah en Malika Haqq als store managers aangesteld. "De Kardashians hebben een bizar schema, maar zijn nog wel heel betrokken bij de winkel. Wij zijn de eyes & ears als zij er niet zijn, maar de zussen komen nog steeds regelmatig langs", vertelt Khadijah. Spoiler: Kim komt in de eerste aflevering langs. 

6. Je een andere kant van de Kardashians wilt zien
Er wordt altijd gezegd dat de Kardashians geen talent hebben en dat hun succes hen is komen aanwaaien. Niks van waar, aldus Khadijah.  "De Kardashians werken heel hard om te komen waar ze nu zijn. Ik vind het belangrijk dat mensen zien hoe onbaatzuchtig de zussen zijn en hoeveel jonge meiden zij een kans geven. De serie plaatst de Kardashians in nieuw daglicht" zegt Khadijah over haar BFF's. 

7. Je een mix tussen werk- en privéleven leuk vindt
Dacht je dat de realityserie alleen maar over werk gaat? Je hebt het mis! In Dash Dols word je meegenomen in het leven van jonge twintigers in Hollywood en de serie neemt je mee op de dates, werkmeetings, fitnesssessies, feestjes en familiebijeenkomsten van het Dash winkelpersoneel. "Dash Dolls heeft alle ingrediënten: drama, relaties, plezier, het runnen van een succesvol bedrijf", aldus Khadijah. 

8. Je fan bent van de Kardashians
Duhhh! Als trouwe fan kijk je álles wat te maken heeft met de beroemde familie. Khadijah: "Je moet zéker kijken als je van de Kardashians houdt!"

Dash Dolls is vanaf 25 oktober om 21.00 uur te zien op E!

Ga jij Dash Dolls kijken? 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved