News

Kylie Jenner biecht op hoe vaak ze plastische chirurgie heeft gedaan

Er wordt veel gefluisterd over Kylie Jenner en plastische chirurgie. Nu heeft ze na een behoorlijk lange tijd toegegeven dat ze inderdaad haar lippen heeft laten opvullen, maar er zijn nog steeds geruchten over andere ingrepen. Op haar nieuwe app heeft ze besloten om open kaart te spelen. Kylie biecht op hoeveel keer ze precies aan zichzelf heeft laten sleutelen. 

Kylie Jenner gebruikt haar app (die overigens gewoon 'Kylie Jenner' heet) om bepaalde geruchten uit de wereld te hebben. Vorige week onthulde ze waar ze haar grote boezem aan te danken heeft, deze week wil ze aan iedereen laten weten hoe vaak ze aan zichzelf heeft laten sleutelen door een plastisch chirurg.

Er wordt veel geroddeld over Kylie en eventuele ingrepen. Ze heeft ook haar lippen laten opvullen, waarom zou ze dan niet nog meer gedaan hebben? Bovendien is de realityster een behoorlijke transformatie ondergaan, als je foto's van haar terugkijkt dan herken je haar bijna niet meer terug. 

Oké, ben je er klaar voor? Dit is Kylie's konfession:



Hoeveel Kylie aan zich heeft laten doen? Alleen haar lippen. Niks anders, óók niet haar borsten. Wel zegt het zusje van Kim er duidelijk bij dat ze niet tegen plastische chirurgie is en dat ze misschien wel iets zou laten doen als ze ergens onzeker over is. 

Geloof jij Kylie? Denk je dat Kylie snel iets aan zichzelf zou laten veranderen?