News

Ellen op speciale date in laatste aflevering Ex On The Beach

ex-on-the-beach-cynthia-onverwachte-wending

Het einde is in zicht. De singles werden klaargestoomd om de Ex on the Beach-villa te mogen verlaten. Maar niet voordat er nog veel drama plaatsvond natuurlijk. Daar heeft de Tablet or Terror wel voor gezorgd in de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Ex on the Beach: Double Dutch

De Tablet of Terror had het er maar druk mee in de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. Zo stuurde hij als eerste Lynn, Maxim, Ellen en Bobbie op dubbeldate. En daar werd flink wat speeksel uitgewisseld, behalve voor Maxim, want die heeft nog steeds zijn principes. en daarna ging de tablet weer opnieuw af in de villa en mochten ook Jonna en nieuwkomer Yara-Nour gaan ontdekken of er meer zou kunnen ontstaan dan alleen een vriendschap, maar dat was voor Jonna helaas niet het geval.

Maxim en zijn principes

Na alle dates was het weer tijd voor een feestje in de villa. En de singles hielden zich absoluut niet in. De vonken spatten er vanaf en de hormonen gieren door hun lijven. Vooral Maxim kreeg erg veel aandacht van Michelle en Cinta. Maar vanwege zijn principes kiest hij ervoor om toch niet te zoenen met de dames. Daarom besluit Michelle om te zoenen met Marc-Junior, terwijl Dylan dat eigenlijk niet wilde. En niet veel later is Dylan dan zelf ook het bed in gedoken met Janey.

Lees ook:
Je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen Ex on the Beach

Daten met alle exen

Er zijn dus behoorlijk wat spanningen ontstaan tussen Michelle en Dylan. Daarom werden ze op date gestuurd met Janey, en dat was een nogal ongemakkelijk moment. En alsof het nog niet ongemakkelijk genoeg was, werd Ellen met al haar exen op date gestuurd. Toen werd Ellen door Marc-Junior, Rick, Dylan, Bobbie en Maxim ook nog even goed aan de tand gevoeld. Zo werd de vraag gesteld wie van de mannen de grootste fluit heeft hangen. Helaas kwamen Marc-Junior en Maxim op de laatste plaats. En ook waren Maxim zijn bedprestaties volgens Ellen niet zo best, oei!

View post on Instagram
 

Beeld: MTV

Must reads 👀