Lifestyle

5 spannende tips om je vriend te verrassen

Als je al wat langer een relatie hebt, kan de seks soms wat standaard en saai worden. Om jullie relatie toch spannend en steamy te houden is het een heel goed idee om je partner een keertje een sexy verrassing te geven. Misschien een beetje eng om uit te voeren, maar maak je geen zorgen. Je partner zal gegarandeerd blij verrast zijn.

1. Een diner met jou als toetje (of voorafje) 
Spreek met je vriend af dat jij vanavond het eten bereidt en zorg dat er verder niemand thuis is. Trek een sexy outfit aan waarin jij je goed voelt of ga, als je het aandurft, volledig naakt zoals Samantha uit Sex And The City ;-). Wat je precies voor eten maakt, zal niet heel belangrijk zijn. Weinig mannen die nog oog hebben voor het eten als jij in een sexy pakje of volledig naakt voor zijn neus staat. Extra leuk als je ook nog wat slagroom, chocoladesaus en ijs regelt. Nog lekkerder als je het van elkaar af eet ;-). Hoe leuk om zijn blik te zien als hij binnenkomt en jou ziet staan! 

2. Geef hem een striptease + lapdance 
Investeer in een mooi, sexy lingeriesetje. Dan hebben we het natuurlijk niet alleen over een beha en string! Vergeet niet de jarretels, hoge kousen en je mooiste hoge hakken. Trek dit vast onder je kleren aan, zodat je ineens uit het niets met je verleidelijke striptease kan beginnen. Om het voor jezelf niet al te ongemakkelijk en eng te maken kun je aan je vriend vragen of hij eventjes zijn ogen dicht doet. Dan weet hij alvast dat er iets gaat gebeuren en heb jij even de tijd om jezelf voor te bereiden. Als je het echt goed wil doen zet je een old school R&B liedje op en oefen je vooraf wat uitdagende moves. Zet hem neer op een stoel en verwen hem met een lapdance. Jij hebt de touwtjes in handen! Laat hem zijn handen nog even thuis houden tijdens de lapdance, maar waarschijnlijk houdt 'ie dat niet heel lang vol… 

3. Heerlijk wakker worden
Ben je iets eerder wakker dan je vriend? Kruip dan heel voorzichtig onder de dekens. Als hij zijn boxer nog aanheeft kun je het rustig naar beneden trekken en hem vervolgens oraal bevredigen. Hij is vast nog nooit zo lekker wakker geworden. Let goed op zijn reactie, als je merkt dat hij iets heel lekker vindt (dat zul je heel goed aan hem merken) ga er dan lang mee door, wissel niet te veel af qua ritme en beweging. Maak het geen voorspel, maar probeer hem oraal tot een hoogtepunt te brengen. Zijn dag kan niet meer stuk.

4. Take it outside
Seks in de slaapkamer wordt op een gegeven moment misschien een beetje eentonig. Ergens vrijen in het openbaar is een heel stuk spannender en opwindender. Als je vriendje het niet aan ziet komen breng je hem in de stemming met wat dirty talk. Denk niet al te moeilijk, een sexy blik en een opmerking over wat je graag met hem zou willen doen brengt hem snel in de mood. Denk van tevoren na over de locatie en hoe ver jij durft te gaan. Met de auto naar een verlaten plekje is een stukje minder eng dan helemaal in het openbaar. Andere opwindende locaties zijn een pashokje, een lift, het toilet of een verlaten strand. Je vriend zal het enorm gaaf vinden als jij het lef hebt om dit te doen. 

5. Verdiep je in nieuwe standjes 
Er zijn waarschijnlijk een heleboel seksposities die je nog nooit hebt uitgeprobeerd. Tijdens jullie steamy sessions is het denkbaar dat jullie de favoriete standjes vaker herhalen. Niks mis mee natuurlijk, maar als je nooit nieuwe dingen uitprobeert, weet je ook niet wat je mist. Als je via Google zoekt kun je een heleboel interessante standjes vinden mét de nodige illustraties. Vraag je vriend wat hij lekker vindt en wat zijn fantasieën zijn. Stel hem dan voor om eens een keer wat anders te doen dan normaal. Het brengt jullie dichterbij elkaar, of de nieuwe standjes nu bevallen of niet. Lees hier hoe je jouw lichaam kan trainen voor nog betere seks. 

Heb jij je vriend ooit een sexy verassing gegeven? 

Bedankt Hester W. voor het inzenden van de tip! Mocht jij ook een tip/suggestie voor een artikel hebben, mail dan naar tip@girlscene.nl. 🙂

Bron, bron

Must reads 👀