Lifestyle

6 producten om fit te blijven na de zomer

Wat zijn nou de beste en nieuwste producten op het gebied van vitamines, gezonde voedingsmiddelen, natuurlijke verzorging en sport? Waar kun je de producten voor de beste prijs vinden? Met de Healthbox sla je twee vliegen in één klap: maandelijks krijg je nieuwe interessante producten met veel voordeel thuisbezorgd. Deze box zorgt voor een gezonde kick-off van de dag!

Deze maand zit de Healthbox weer vol met heerlijke, healthy producten die Girlscene voor jou getest heeft.



1. Weleda granaatappel grenade (€20,99)
De zachte créme van deze dagcréme zorgt voor een stevigere en gladdere huid waardoor je een frisse, gezonde uitstraling krijgt. Masseer de crème goed in de huid, zo neemt je huid het product beter op én wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je een natural glow krijgt. Granaatappelpitolie bevat veel essentiële, onverzadigde vetzuren en daardoor heeft een hoge anti-oxidatieve gehalte wat helpt voor de regeneratie van de huid.2. Body & Fitshop shake & smoothie mix: cacao, cashew & flax (€4,99)
Deze mix is super makkelijk te gebruiken én mega gezond! Heerlijk voor bij de kwark, smoothie of in de yogurt. Deze mix is ook heerlijk over een bordje havermout. Let's get healthy!3. Greenday broccoli chips (€3,99)
Je hoeft je chips niet te missen als je gezond wil leven, deze broccoli chips bevat 97% pure groentes. De broccolismaak is niet te overheersend, maar wel goed te proeven. Deze chippies zijn knapperig, gezond en heerlijk als tussendoortje.
4. Body & Fitshop pure quinoa (€3,90)
Quinoa is toch wel de bekenste superfood en ook nog eens super lekker. Pure quinoa is gezond, voedzaam en een goede vervanger voor rijst, pasta of aardappelen. Het is beter om de quinoa van tevoren te wassen. De korrels bevatten namelijk nog een laagje van de plant, wat een bittere smaak kan geven.5. Orthica softi multi energie (€15,20)
De winterdagen komen er weer aan, oftewel: lange mouwen, dikke truien en nog belanrijker is een goede weerstand. Multi energie zorgt voor een aanvulling van het energieniveau. Door de vitamine B die het bevat is het goed tegen moeheid en na geestelijke inspanning.

6. Orthica vitamine D-10 (€14,95)
Vitamine D is super belangrijk voor het behouden van sterke botten, tanden en natuurlijk voor een goede weerstand. Door het zonnetje krijg je veel vitamine D binnen, helaas gaat de zon steeds minder schijnen. Reden genoeg om een D-10 tabletje te pakken. Neem tijdens, of na je maaltijd één tablet per dag.
De Healthbox kost €24,95 per maand en wordt gratis thuis bezorgd. Elke box bevat in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Met dit product heb je bijna de kosten voor het abonnement er al uit. Hiernaast ontvang je nog vier of vijf super producten. Bestel de Healthbox hier.

Ken jij de Healthbox al?