Lifestyle

Yay: er komt een roze iPhone!

Dit hebben we nodig in ons leven! Apple komt voor 99% zeker met een roze iPhone. Onze smartphone wijkt sowieso geen moment van onze zijde (zelfs niet op het toilet, who's guilty?), maar al helemaal niet als je een roze exemplaar hebt. Vanavond vindt de officiële presentatie van de nieuwe iPhone 6S plaats, maar dankzij uitgelekte beelden is het vrijwel zeker dat er een roze iPhone met roségouden details komt. OMG, hebben! Lees snel verder voor de details.

Vanavond is het eindelijk zover: de grote Apple presentatie. De CEO van het merk, Tim Cook, gaat een reeks nieuwe producten presenteren, waaronder de langverwachte iPhone 6S en 6S Plus. We moeten nog heel even geduld hebben, de presentatie is vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te volgen via een livestream. Gelukkig kunnen we je alvast heel goed nieuws brengen. Het is nog niet helemaal zeker -want de presentatie is nog niet geweest- maar grote kans dat we binnenkort een roze iPhone in ons bezit kunnen hebben. Yayyyy!

Hoesjesfabrikant Spigen heeft bevestigd dat er naast zilver, goud en grijs ook een roze iPhone met roségouden details komt. Er circuleren ook andere afbeeldingen en geruchten dat de 6S en 6S Plus in een nieuwe kleur verkrijgbaar is. Wat we verder weten van de iPhone 6S:
– De telefoon zal eind september verkrijgbaar zijn vanaf €699 (dezelfde prijs als de iPhone 6)
– De 6S krijgt een Force Touch technologie, een nieuw soort aanraking waarbij je als je harder op het scherm drukt, andere acties kunt uitvoeren dan na een zacht tikje
– De accu is verbeterd; de batterij gaat langer mee
– Het werkgeheugen gaat omhoog van 1GB naar 2GB
– De 6S krijgt een 12-megapixel camera
– Er komt een sensor waardoor je betere foto's maakt bij weinig licht

Watch on YouTube

Heel leuk allemaal, maar ER KOMT EEN ROZE IPHONE!

Wil jij de roze iPhone hebben? Hoop jij dat Apple het nieuws vanavond bevestigt?

Bron, bron, bron

Must reads 👀