Dé truc van celebrities om er dunner uit te zien op Instagram

Lifestyle door Emma

Je kunt je behoorlijk rot over jezelf voelen als je door je Instagram feed scrollt. Steeds komen er jaloersmakende kiekjes voorbij. Waarom heb jij niet zo'n platte buik en zulke ronde billen als celebrities? Nou, omdat je waarschijnlijk niet dezelfde truc gebruikt als zij! That's right, de jaloersmakende kiekjes zijn namelijk niet écht. Celebrities als Beyoncé en Miranda Kerr gebruiken een slimme truc waardoor ze er op Instagramfoto's nog slanker uitzien dan ze in werkelijkheid zijn... 

Er slank en fit uitzien op Instagramfoto's vereist een strikt dieet en heel veel bezoekjes aan de sportschool. Of je kunt gewoon een handige app inschakelen. Tegenwoordig zijn er een aantal goedkope apps die jouw lichaam in een handomdraai slanker kunnen maken dan het in werkelijkheid is. Deze apps worden veel vaker gebruikt dan je denkt! 

Steeds meer mensen zwichten voor zo'n app, ook celebrities. Sterren voelen de druk om dun en perfect te zijn en daarom schakelen ze massaal een app in. De app maakt hun taille smaller, billen ronder en buik platter. Helaas voor hen wordt het ook weleens ontdekt. Als je goed kijkt dan kun je zien dat de achtergrond rondom het gephotoshopte lichaamsdeel misvormd is. Lindsay Lohan, Miranda Kerr en Beyoncé zijn allemaal betrapt op het gebruiken van dunmakende apps. En als zij deze apps al gebruiken... Who knows hoeveel sterren valsspelen? 

De slankmakende apps die celebrities gebruiken zijn Facetune, Beauty Mirror, Spring en SkinneePix. Voor een paar euro kun je jouw Instagramfoto's voorzien van een 'skinny filter'. 

Wat vind jij van de slankmakende apps? Wat vind je ervan dat celebrities deze apps gebruiken? 

Bron