Winnen

Win: 4x €100 shoptegoed bij Bristol

32

[AFGELOPEN] Je hebt een leuk feest en wilt daarvoor een nieuwe outfit scoren. Totdat je op je bankrekening kijkt, dat gaat niet lukken met het saldo dat je nu hebt... Of toch wel? Als je slim shopt dan kun je voor een spotprijs een nieuwe outfit scoren. Wist je dat je bij Bristol fashionable items voor een kleine prijs kunt shoppen? En als je aan deze winactie meedoet dan hoef je misschien helemaal niks af te rekeken, want jij maakt namelijk kans op €100 shoptegoed bij Bristol!

Je kunt ergens een jurkje voor honderd euro shoppen óf speelt het slim en gaat bij een winkel shoppen met lage prijzen én goede kwaliteit! Bij Bristol ben je aan het juiste adres voor het laatste. Girlscene's Danique en Emma ontvingen laatst een aantal items van Bristol om het uit te proberen. We kunnen niet anders zeggen: voor de prijs en kwaliteit zijn we meer dan enthousiast over de items van Bristol!

Vandaar dat we een winactie hebben geregeld met Bristol. Als Girlscene-lezeres maak je kans op €100 shoptegoed. Yay, een gloednieuwe outfit zonder af te rekenen bij de kassa!Gilet: Mango | Top: COS | Broek: Pieces | Schoenen: Bristol | Tas: Rebecca MinkoffTop: Bristol | Broek: Pieces | Schoenen: Bristol

Wat moet je doen om kans te maken op het shoptegoed?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win").
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube kanaal.

Waarom kan jij de €100 shoptegoed gebruiken? (+adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved