Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Lily Collins en Reese Witherspoon, tot Kim Kardashian en Vanessa Hudgens. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Lily Collins was uitgenodigd op The A List 15th Anniversary Party en ze heeft zich voor de gelegenheid flink opgedoft. De actrice is gehuld in een kleurrijke jurk van Ella Moss. Daarbij draagt ze beige high heels (matcht goed met haar beige clutch!) van Vince Camuto. Om de look af te maken heeft Lily gekozen voor sieraden van Dannijo.


Ook Vanessa Hudgens heeft een uitnodiging voor het feestje gekregen. Wat ziet ze er weer beeldig uit! En het leukste van deze outfit is dat je de look kunt kopiëren, want de oranje broek kun je shoppen bij Forever 21. Als je het de look compleet wilt kopiëren dan moet je de blouse van Parker, tas van Céline en sieraden van Jackie H zien te regelen.


Het was een goed feestje, want ook Jenna Dewan Tatum was aanwezig! De vrouw van Channing is door een ringetje te halen. Jenna heeft een rode jurk van Parker uitgekozen. De clutch en hoge hakken zijn beide van Jimmy Choo. De rode lippen maken de look helemaal compleet!


Reese Witherspoon loopt over de straten van Los Angeles en uiteraard heeft ze een stijlvolle outfit aan. De actrice heeft een top van Draper James uit de kast gepakt. De canvas tas die ze bij zich draagt is ook van Draper James. In de andere hand heeft ze een tas van Saint Laurent vast. De top met stippen heeft ze gecombineerd met een gouden ketting, jeans en felrode pumps. Reese beschermt haar ogen met een zonnebril van Céline.


De zusjes Kardashian zijn op de lancering van de Kardashian/Jenner app. We weten niet precies wat de app inhoudt, maar daar zullen we ongetwijfeld snel meer over horen. Kim is hoogzwanger, maar dat betekent niet dat ze zich hult in saaie kleding. Ze draagt een crop top en kokerrok van T by Alexander Wang. De jas is van Haider Ackermann. Voor Kim ook geen makkelijke schoenen, maar torenhoge hakken van Tom Ford. Zusje Khloé draagt ook high heels van Tom Ford, samen met sieraden van Cartier.


Het Venice Film Festival is het perfecte moment om je flink op te doffen. Dat heeft Alessandra Ambrosio dan ook gedaan! Het topmodel ziet er stunning uit in een crop top en rok van Philosophy. Alessandra maakt de look af met bijpassende schoenen van Christian Louboutin en een clutch van Gucci.


Kylie Jenner gaat sinds kort als blondine door het leven. Dit keer is het geen pruik! De realityster heeft haar lokken zo goed mogelijk verzorgd zodat ze geblondeerd kon worden. En het is gelukt! Uiteraard deelt ze het resultaat met haar miljoenen Instagram-volgers. De superstrakke rok en crop top zijn van BOSSA. Ach, Kylie kan het hebben.


Wat staat die nieuwe haarlengte toch goed bij Amanda Seyfried! Onlangs heeft ze de schaar in haar lokken gezet en officieel vaarwel gezegd tegen haar signature lange lokken. Ook Amanda heeft een goede reden om zich flink op te doffen. De actrice is aanwezig op de US Open en voor de blauwe loper heeft ze zich gehuld in een jurk van Valentino. Een goed paar hakken en een floral clutch van Givenchy erbij en de look is af!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages & instagram

Must reads 👀