Hoe goed ken jij de liedjes van Taylor Swift?

Lifestyle door Emma

Ze stuurt haar fans cadeautjes, nodigt ze uit in haar huis voor een knusse get-together en volgt ze op social media. Geen enkele andere ster heeft zo'n goede band met haar fans als Taylor Swift. De zangeres heeft een trouwe fanbase die haar liedjes van A tot Z kent. Maar hoe goed ken jij de liedjes van Taylor Swift eigenlijk? Test je kennis met deze test! 

1. "He says, what you've heard it's true but I can't stop thinking about you and I"
A) Style
B) Blank Space
C) Change

2. "Did you have to ruin what was shiny?"
A) Style
B) Wildest Dreams
C) Bad Blood

3. "I say, I hate you, we break up, you call me, I love you"
A) I Knew You Were Trouble
B) State Of Grace
C) We Are Never Ever Getting Back Together

4. "He's so tall, and handsome as hell"
A) Love Story
B) Wildest Dreams
C) The Story Of Us

5. "Got a long list of ex-lovers"
A) Blank Space
B) We Are Never Ever Getting Back Together
C) Begin Again

6. "I'm dancing on my own"
A) Bad Blood
B) Shake It Off
C) Red 

7. "Touching him is like realizing all you ever wanted was right there in front of you"
A) 22
B) Red
C) Eyes Open

8. "You don't know about me but I bet you want to"
A) 22
B) We Are Never Ever Getting Back Together
C) Red

9. "You pull my chair out and help me in and you don't know how nice that is"
A) Dear John
B) Begin Again
C) Forever & Always

10. "Dreaming dreams with happy endings"
A) Welcome To New York
B) The Story Of Us
C) Eyes Open

11. "I used to know my place was a spot next to you, now I'm searching the room for an empty seat"
A) Blank Space
B) The Story Of Us
C) Shake It Off

12. "You'll be the prince and I'll be the princess"
A) The Story Of Us
B) Style
C) Love Story

13. "Now I'm lying on the cold hard ground"
A) Bad Blood
B) I Knew You Were Trouble
C) State Of Grace

14. "It’s a new soundtrack I could dance to this beat, beat"
A) Welcome To New York
B) Shake It Off
C) Eyes Open

15. "Love is a ruthless game, unless you play it good and right"
A) Wildest Dreams
B) State Of Grace
C) 22



Antwoorden: 
1. A
2. C
3. C
4. B
5. A
6. B
7. B
8. A
9. B
10. C
11. B
12. C
13. B
14. A
15. B

Tel voor elk goede antwoord één punt. 

1-5 goede antwoorden:
Oei, dat kan beter! Je vindt de muziek van Taylor wel leuk -anders zou je deze quiz niet maken- maar een echte fan kun je jezelf niet noemen. Soms kun je een zinnetje meezingen, maar meestal kom je niet verder dan het refrein. Waarschijnlijk vind je andere vrouwelijke artiesten als Katy Perry even leuk, maar dat moet Taylor natuurlijk niet horen. 

6-10 goede antwoorden:
Je hebt het goed gedaan! Je bent geen super fan van Taylor, maar je hebt aardig wat kennis van haar liedjes. Als er een nummer van de zangeres op de radio komt dan weet je meteen welke het is, maar om echt deel uit te maken van Taylor's fanbase en girl squad zou je toch iéts meer je best moeten doen. Een beter excuus om meer naar Taylor te luisteren is er niet, toch? ;-)

11-15 goede antwoorden:
Jaaa, jij bent een écht Swiftie! Als er een liedje van Taylor op staat dan ben jij degene die het hardst meezingt. Het zou voor jou geen probleem zijn om onverwachts voor de zangeres in te vallen, je weet toch alle teksten uit je hoofd. Een trouwe fan als jij maakt grote kans om cadeautje of een uitnodiging van Taylor herself te ontvangen. 

Hoe goed ken jij de nummers van Taylor Swift? 

Beeld: instagram