Celebs

VMA’s 2015: de rode loper looks

Vannacht was het weer zover: de VMA's. De VMA's is ongetwijfeld dé awardshow waar iedereen het meest over praat. Het is de plek voor ruzies op het podium (we kijken naar jullie, Taylor Swift & Kanye West), onverwachtse zoenen (*kuch* Madonna & Britney Spears) en gewaagde outfits. Ook dit jaar was het weer raak. We hadden een ruzie tussen Miley Cyrus en Nicki Minaj, een verrassend kapsel van Justin Bieber én opvallende outfits. Wij zetten de rode loper looks voor je op een rij. Bereid je voor op veel bloot. Heel veel bloot… 

De VMA's gaan allang niet meer over de prijzen. Door alle schokkende gebeurtenissen zijn de felbegeerde maanmannetjes eigenlijk bijzaak geworden. Taylor Swift mocht drie beeldjes meer naar huis nemen en won Video of the Year en is daarmee de grote zangeres van de avond. Maar stiekem was de rest dus veel interessanter. 

Geen keurige galajurken tijdens de VMA's, de sterren mogen alles uit de kast trekken (letterlijk en figuurlijk) op de rode loper. En dat hebben ze ook gedaan. Alles mag tijdens de VMA's en daarom zien we veel bloot op de red carpet. Wie is volgens jou best dressed en wie slaat de plank helemaal mis? Kijk en oordeel zelf: 

Miley Cyrus – de host van de VMA's (Atelier Versace)

Nicki Minaj (Labourjoisie)

Karlie Kloss (Louis Vuitton)

Chrissy Teigen (Marchesa)

Gigi Hadid (Emilia Wickstead)

Britney Spears (Labourjoisie)

Kylie Jenner (Balmain)

Kim Kardashian (Balmain) & Kanye West

Taylor Swift (Ashish)

Demi Lovato (Nicolas Jebran)

Hailee Steinfeld (Stella McCartney)

Cara Delevingne (Stuart Weitzman)

Rita Ora (Vera Wang)

Selena Gomez (Calvin Klein Collection)

Wie vind jij best dressed? En wie slaat de plank helemaal mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀