News

Wat heeft Justin Bieber met zijn haar gedaan?

De VMA's zijn vannacht uitgereikt. De beste artiesten mochten een maanman mee naar huis nemen, maar eigenlijk praat niemand over de winnaars. Het kapsel van Justin Bieber is waar iedereen het over heeft. De zanger heeft zich voor de awardshow een andere hairdo laten aanmeten en ehhh… het valt niet bij iedereen in de smaak. Wat vind jij van Justin's nieuwe kapsel: hot or not?

Je zou kunnen zeggen dat deze maand een nieuwe start voor Justin is. Hij lanceerde zijn nieuwe single 'What Do You Mean' en hij heeft beloofd dat het vanaf nu weer om zijn muziek draait. Bij een nieuwe start hoort blijkbaar ook een nieuw kapsel, want hij heeft weer een bezoekje aan de kapper gebracht. Justin is niet vies van een gewaagde look (wat dacht je van zijn platinum blonde kapsel?) en ook nu heeft hij niet voor safe gespeeld.

Helaas voor Justin valt zijn nieuwe kapsel niet erg in de smaak… Al gauw werden er op Twitter grappen over gemaakt. Een aantal opmerkingen: 'Hij ziet eruit als de vriend van je tante uit 1993', 'Hij lijkt op een voetbal moeder', 'Hij gaat door zijn emo fase', 'Hij ziet eruit als een vrouw die eeuwig vrijgezel is' en 'De Miley van 2014'. Ouchhh! Heel eerlijk: wij zijn ook niet dol op het kapsel. 

Justin zit gelukkig niet met alle opmerkingen over zijn uiterlijk, hij kan er wel om lachen. De zanger plaatste een hilarische foto op Instagram om te laten zien dat hij zich er niet door laat raken. Super sportief van hem, you go Justin! 

In other Justin news… vlak na de VMA's heeft hij de videoclip voor What Do You Mean gelanceerd!

Watch on YouTube

Wat vind jij van Justin's nieuwe kapsel: hot or not? En wat vind je van zijn videoclip?

Beeld: gettyimages & instagram

Must reads 👀