Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kim Kardashian en Miley Cyrus, tot Selena Gomez en Hilary Duff. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Selena Gomez laat zien dat all black helemaal niet saai hoeft te zijn. De zangeres ziet er waanzinnig chique en vrouwelijk uit met een lange top met col, skinny jeans en prachtige high heels. Selena beschermt haar ogen met dé zonnebril van deze zomer: de So Real sunglasses van Dior.


Ook Kim Kardashian is gespot in een all black outfit. Het buikje van de realityster groeit met de dag, leuk om te zien! Kim is gek op maxi jurken tijdens haar zwangerschap en geef haar eens ongelijk: het staat haar ook goed. We zijn echter iets minder enthousiast over haar ketting, of is het een wurgslang die zich om haar nek heeft gewikkeld? 


Lea Michele heeft na de dood van Cory Monteith het geluk weer gevonden. Ze is smoorverliefd op Michael Paetz. Hand in hand zijn ze gespot op het vliegveld. Misschien zijn ze onderweg naar een romantische getaway? Lea houdt het casual met een simpele grijze trui, een legging en slip ons. Uiteraard heeft ze als celebrity ook binnen een zonnebril op ;-). 


Wow! We herkennen Amanda Bynes bijna niet meer terug! Het gaat stukken beter met de actrice sinds haar opname in een kliniek. Ze is weer actief op social media en ze gaat weer de deur uit met een vriendin. Amanda houdt het simpel, terwijl ze voorheen altijd voor veel poespas koos. Amanda draagt een witte top met daaronder een zwart hemdje. Daaronder draagt ze een ripped boyfriend jeans en slippertjes. Fijn om te zien dat het zoveel beter met haar gaat!


Hilary Duff is vaak in de sportschool te vinden en daarom wordt ze ook vaak gespot in sportkleding. De eyecatcher van deze sportoutfit is toch echt de legging met print. De legging is simpel, maar toch een beetje apart door de zigzagprint. We love it! Hilary combineert de legging met een zwarte top, bruine schoudertas van Chanel en sportschoenen van Nike.


Door deze zomerse outfit van Alessandra Ambrosio missen we de zomer nu al! En dat terwijl het nog niet eens voorbij is. Extra genieten van de laatste zonnestralen dus ;-). De rode zonnebril matcht met het rood van de maxi dress met streepjes. Let ook even op haar leuke sandaaltjes!


Ziet Vanessa Hudgens er ook weleens niét leuk uit? Wij kunnen het ons niet voorstellen. De actrice weet elke dag precies wat ze uit de kledingkast moet trekken. Vanessa showt haar afgetrainde buik met navelpiercing door een crop top aan te doen. Om haar middel heeft ze een geblokte blouse geknoopt en deze matcht goed met haar roze gips ;-). De ripped jeans die ze aan heeft is gedurfd, maar zij kan het hebben. De accessoires zoals de kettingen maken de outfit helemaal Vanessa.


Miley Cyrus draagt vaak kleding die niet veel andere mensen zouden dragen. Ook deze outfit is helemaal Miley. De zangeres loopt langs fans die haar staan op te wachten voordat ze te gast is bij de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel. De zangeres is de VMA's aan het promoten (wat vanavond plaatsvindt!) waar zij de host van is. Spannend! Wat vind jij van deze kleurrijke outfit: hot or not?

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀