Je raadt nooit wie het nieuwe gezicht van Primark is

News door Emma

Waar we altijd vrolijk van worden? Als een modemerk een samenwerking met een celebrity aankondigt. De merken denken er goed over na over wie de perfecte match is voor een campagne, want een grote ster inhuren is niet goedkoop. H&M kondigde onlangs een samenwerking met Katy Perry aan (yay!) en ook Primark heeft een grote ster gestrikt voor een nieuwe campagne. Alleen hadden we nóóit verwacht deze celeb het nieuwe gezicht van Primark is... 

En het nieuwe gezicht van Primark is... *tromgeroffel* Robbie Williams! De zanger is het gezicht van de Primark Farrell collectie. Op het eerste gezicht is Robbie een beetje een gekke keuze als gezicht voor Primark, maar er is wel degelijk een goede reden om de zanger voor deze collectie te vragen. De Farrell collectie is geïnspireerd op Jack Farrell, een 'Staffordshire gentlemen' en de opa van Robbie Williams, de oprichter van Farrell. Kijk, nu snappen we de samenwerking! 

Wanneer Robbie Williams aan zijn opa denkt, herinnert hij zich vooral zijn liefde voor kleding. 'Hij had een zwaar leven, maar op de één of andere manier wist hij zich altijd chique te kleden', aldus Robbie. De kleding in de Farrell collectie zijn hierdoor klassiek en tijdloos. Leuk voor je vriend of broer(tje)! 

De Farrell collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Primark store in Eindhoven en Den Haag. Prijzen variëren van 10 tot 110 euro.

Vind je Robbie Williams en Primark een goede match of had je liever iemand anders gezien?