News

Je raadt nooit wie het nieuwe gezicht van Primark is

11

Waar we altijd vrolijk van worden? Als een modemerk een samenwerking met een celebrity aankondigt. De merken denken er goed over na over wie de perfecte match is voor een campagne, want een grote ster inhuren is niet goedkoop. H&M kondigde onlangs een samenwerking met Katy Perry aan (yay!) en ook Primark heeft een grote ster gestrikt voor een nieuwe campagne. Alleen hadden we nóóit verwacht deze celeb het nieuwe gezicht van Primark is... 

En het nieuwe gezicht van Primark is... *tromgeroffel* Robbie Williams! De zanger is het gezicht van de Primark Farrell collectie. Op het eerste gezicht is Robbie een beetje een gekke keuze als gezicht voor Primark, maar er is wel degelijk een goede reden om de zanger voor deze collectie te vragen. De Farrell collectie is geïnspireerd op Jack Farrell, een 'Staffordshire gentlemen' en de opa van Robbie Williams, de oprichter van Farrell. Kijk, nu snappen we de samenwerking! 

Wanneer Robbie Williams aan zijn opa denkt, herinnert hij zich vooral zijn liefde voor kleding. 'Hij had een zwaar leven, maar op de één of andere manier wist hij zich altijd chique te kleden', aldus Robbie. De kleding in de Farrell collectie zijn hierdoor klassiek en tijdloos. Leuk voor je vriend of broer(tje)! 

De Farrell collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Primark store in Eindhoven en Den Haag. Prijzen variëren van 10 tot 110 euro.

Vind je Robbie Williams en Primark een goede match of had je liever iemand anders gezien? 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

11 reacties

 • 4 jaar geleden Emma XOXO

  SWAGGER

 • 4 jaar geleden Mir

  https://www.youtube.com/watch?v=OaGp5_Sfbss

  Kijk 'the true cost'. Zie link hierboven voor de trailer.

  Uiteindelijk betalen anderen de prijs voor de goedkope prijskaartjes van PRIMARK. Denk na voordat je koopt bij PRIMARK. Amazing Fashion, Amazing Prices? Maar wil jij die prijs betalen?

 • 4 jaar geleden Marybelle

  Ik kan nog steeds niet begrijpen dat iemand gezicht zou willen staan voor een dumpstore zoals Primark.

  Om nog maar te spreken over kinderarbeid en erbarmelijke werkomstandigheden waar de mensen/kinderen vaak in moeten werken.

  Schrijf daar maar een artikel over!!!!

 • 4 jaar geleden joepiejajeej

  ieuw, zijn haar!

 • 4 jaar geleden Kopjechino

  pfff zijn haar jeetje

 • 4 jaar geleden Stark

  Lol alsof Robbie WIlliams in een Primark pak gaat lopen :"D

 • 4 jaar geleden Damon_master_piece

  Die zag ik zeker niet aankomen

 • 4 jaar geleden thisismylife

  had robbie williams inderdaad niet verwacht, alleen volgens mij hadden jullie een gelijksoortig intro als toen katy perry (of iemand anders, bij een andere winkel) het nieuwe gezicht van h&m zou worden. weet het niet zeker

 • 4 jaar geleden anoome

  Ik vind zijn haar echt afschuwelijk

 • 4 jaar geleden WATERMELON

  Die gast heeft duidelijk geld nodig haha

 • 4 jaar geleden PrettyPrincess

  Haha nee die zag ik niet aankomen. Wel erg leuk!

 1. 1