News

Wow: One Direction gaat uit elkaar

De ellende houdt niet op voor de One Direction fans. Zayn Malik is uit de band gestapt en dat is een groot gemis. Gelukkig hebben de heren met Drag Me Down bewezen dat ze het ook goed redden zonder Zayn. We zijn er eindelijk een beetje aan gewend dat er nog maar vier zangers in One Direction zitten, of er is weer ander schokkend nieuws naar buiten gekomen. Als je een One Direction fan bent: ga even zitten… 

One Direction gaat uit elkaar. Ja, je leest het goed. We herhalen: One Direction gaat uit elkaar. Voordat je helemaal in paniek raakt: de breuk is niet voor altijd. De boyband gaat in maart 2016 minstens een jaar uit elkaar. Dat betekent dat we een heel jaar lang geen nieuwe muziek en geen concerten van de heren kunnen verwachten. Hun nieuwste single zou zelfs niet meer gepromoot worden. OMG!!! 

Harry, Liam, Niall en Louis hebben besloten om een jaar pauze te houden om zich te kunnen focussen op individuele projecten. "De jongens zijn al vijf jaar bij elkaar, wat een fantastische tijd is voor de boyband. Ze verdienen het volledig om op z'n minst een jaar aan hun eigen projecten te kunnen werken. Er is absoluut geen ruzie tussen de heren en ze staan 100 procent achter hun beslissing", vertelt een insider tegen The Sun. De insider benadrukt dat ze absoluut niet van plan zijn om voor altijd uit elkaar te gaan. "Ze komen zeker weer samen in de toekomst". 

De breuk is nog niet bevestigd door One Direction zelf, maar wij houden er sterk rekening mee dat het nieuws waar is gezien het feit dat Harry een grote wens heeft om het alleen te proberen en Louis zich volledig wilt richten op de komst van zijn baby. 

We zijn er wel bang voor dat de pauze hen zo goed bevalt dat ze niet meer samenkomen… 

Had jij verwacht dat One Direction een lange break zou nemen? Denk je dat dit het einde is van de boyband of geloof je dat ze echt weer samenkomen? 

Bronbron
Beeld: instagram

Must reads 👀