Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Gigi Hadid en Kendall Jenner, tot Selena Gomez en Demi Lovato. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Demi Lovato

Va va voom! Demi zit goed in haar vel en dat is te zien. De zangeres straalt op de zwarte loper van de Samsung Launch Party. De witte top is van L'AGENCE, de clutch van Salvatore Ferragamo en de nude pumps van Saint Laurent. Helaas hebben we niet kunnen achterhalen waar de prachtige rok van is, die staat haar zo goed!

Selena Gomez

We worden altijd blij van Selena's outfits! De zangeres is altijd on trend, maar zorgt dat haar outfits draagbaar blijven. Wij zouden haar looks graag willen kopiëren. Ook deze outfit zouden we zo aantrekken. Het beste van alles is dat het kan, want Selena's grijze top komt van Topshop. Helaas zijn de rest van de items een stuk duurder, maar het moet niet al te moeilijk zijn om hier goede lookalikes voor te vinden. De zonnebril is van Dior, de leren rok van Givenchy en de pumps met blokhak zijn van Kurt Geiger.

Kylie Jenner

Kylie is al dik een week 18 jaar en heeft haar verjaardag al uitgebreid gevierd, maar de realityster gaat nog even door met feesten. Club INLIST organiseert het officiële verjaardagfeestje voor Kylie en voor deze speciale gelegenheid moet ze er natuurlijk stunning uitzien. Ze heeft een kleurrijke jurk van Nicolas Jebran uit de kast getrokken en combineert het kledingstuk met peperdure accessoires. Het horloge is van Rolex, de zonnebril van Dior, de armband van Cartier en de high heels zijn van Stuart Weitzman.

Kendall Jenner

Ook Kylie's zus is deze week gespot. Zo te zien heeft Kendall flink geshopt bij Barneys in New York. Kendall houdt van simpele en minimalistische kledingstukken, gecombineerd met veel accessoires. De shorts komt van Rta. De grote pilotenzonnebril is van Saint Laurent, de ketting van Jennifer Meyer, de kleine schoudertas van Céline, de armband van Cartier (net als haar zusje) en tot slot de veterboots van Gianvito Rossi.

Lily Collins

Lily is gekiekt door de paparazzi in Los Angeles. Blijkbaar heeft ze het een beetje koud, want ze draagt een herfstjas van Levi's. Daaronder draagt ze een witte blouse en een lichte ripped jeans. Aan haar voeten heeft ze witte sneakers geschouven. De echte eyecatcher van de outfit is haar rode schoudertas van Givenchy.

Reese Witherspoon

We worden altijd zo vrolijk van Reese! Waarschijnlijk komt dat door het feit dat ze altijd voor kleurrijke outfits kiest. Als je de gele rok van J Crew ziet dan word je toch meteen blij?! Ze combineert de kleurrijke rok met een blouse van Draper James. De zonnebril die ze op haar neus heeft is van hetzelfde merk. Verder heeft de actrice gekozen voor een armband van Tiffany & Co., een tas van Saint Laurent (die verdacht veel op de Birkin bag lijkt!) en wedges van Prada.

Gigi Hadid

Gigi is druk aan het bellen terwijl ze wordt achtervolgd door de paparazzi. Ze trekt zich er niet zoveel van aan, inmiddels is ze alle aandacht wel gewend. Het topmodel heeft een comfortabele outfit uit de kast getrokken. Gigi combineert een gestreepte top van T by Alexander Wang met een broek van Native Youth en sneakers van Nike. De pilotenzonnebril met mirrored glazen is van Bobbi Brown.

Vanessa Hudgens

Awww, hoe lief! Vanessa is samen met haar vriend Austin Butler gespot. De actrice heeft een geweldige jurk in het okergeel aan die perfect bij haar stijl past. Deze outfit moet je echt kunnen hebben en Vanessa rockt de look! Hoewel de jurk al een statement op zich is en niet veel meer nodig heeft, kiest miss Hudgens er toch voor om er grote armbanden bij te dragen. Hierdoor wordt de look nog nét iets meer Vanessa. We love it!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀