WTF: deze tampon kun je delen met je BFF

News door Maudy

Vrouwen hebben het maar zwaar te verduren. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte kleur lippenstift, de juiste bh of het moeten meeslepen van een veel te zware handtas. En dan hebben we natuurlijk nog het maandelijkse feestje dat menstruatie heet. Gelukkig heb je een BFF die je door deze periode heensleept. Nu is er iets dat jou en je vriendin nog closer brengt, heel close! Er is namelijk een tampon die je samen met je BFF kan delen...

We waren even verward toen we dit bericht voorbij zagen komen, lezen we het goed? Een tampon voor jou én je beste vriendin?! Het bestaat echt! Kat Thek is de ontwerpster van de Friends Forever Tampons, dit zijn twee tampons met één touwtje. Ja, je leest het goed. Je deelt dus samen één touwtje met je BFF. Kat Thek geeft aan dat het product "er gegarandeerd voor zorgt dat je voor acht uur lang ontzettend close wordt met je beste vriendin".

Mocht je geen tampondrager zijn, wees dan niet getreurd. Er is namelijk ook een Friends Forever Maxi Pad in de maak die het "gemakkelijk maakt om samen met je beste vriendin te dansen of paard te rijden". Hoe leuk is dat? 

Wij weten niet zo goed wat we hiervan moeten vinden... Voorlopig is het alleen nog verkrijgbaar in New York en wat ons betreft mag het daar ook wel blijven.

Wat vind jij? Moet dit naar Nederland komen?

Bron