Lifestyle

9 redenen waarom lingerie kopen vervelend is

Bh's, we kunnen niet met ze en we kunnen niet zonder ze! Sommige meiden kunnen uren besteden in een lingeriewinkel, terwijl andere meiden niet weten hoe snel ze weer naar buiten moeten komen. Toch is het niet altijd gemakkelijk om lingerie te kopen. Daarom hebben wij zeven redenen onder elkaar gezet waarom lingerie kopen vervelend is, zodat we het leed kunnen delen.

1. Je moet je helemaal uitkleden
Het vervelende aan lingerie kopen is dat je echt álles uit moet trekken. Van je schoenen tot je broek, je shirt en alles wat eronder zit. Vervolgens ligt je outfit zielig op het krukje in de hoek van het pashokje en sta jij te verkleumen van de kou, brrr! Dan hebben we het nog niet over de immense stofwolken gehad die ronddwarrelen bij elke beweging die je maakt.

2. Je benen lijken wel melkflessen
Je weet niet hoe het mogelijk is, maar het lijkt wel of je benen elke dag witter worden! Terwijl je daar in het pashokje staat ben je je daar maar al te bewust van. Het wordt maar weer eens tijd om een vakantie te boeken of toch maar aan de slag te gaan met de zelfbruiner?

3. De pashokjes zijn te klein
Je wilt natuurlijk alle ruimte hebben om jezelf goed van alle kanten te bestuderen. Dat wil niet echt lukken als er binnen één vierkante meter honderd spiegels om je heen staan, pftt!


4. Lingerie is zo duur
Natuurlijk wil jij er voor jezelf of voor je vriend zo mooi mogelijk uit zien, maar waarom moet een stukje stof zo duur zijn?! Voor die vijftig euro die je aan die bh hebt besteedt, had je zoveel andere dingen kunnen kopen. Dat zijn wel dertien frappuccino's van Starbucks! Dat wordt keuzes maken... 

5. De verkoopsters bemoeien zich met alles
Nee, ik wil niet opgemeten worden. Nee, ik wil niet een andere bh proberen. Nee, ik vind kant niet mooi. Nee, ik hoef geen push-up bh! Laat me gewoon in rust passen, ik kom wel naar jou toe als ik je nodig heb.

6. Het past niet
Negen van de tien keer past het gewoon niet. Je snapt er niets van dat je in elke bh een andere maat nodig hebt. En als je dan eindelijk een bh hebt gevonden die perfect past is het bijpassende broekje uitverkocht! Argh!

7. Het is nooit het goede seizoen
Het is altijd of te warm of te koud om lingerie te passen. In de zomer plak alles en is het veel te heet om lingerie te passen. Maar in de winter is het weer veel te koud om alles uit te trekken, de struggles! De perfecte temperatuur om lingerie te kopen bestaat gewoon niet. 

8. Het licht is onflatterend
Is er een plek waar alle lingeriewinkels hun lampen kopen? Want dan zouden wij deze plek graag een bezoekje brengen. We weten niet hoe ze het voor elkaar krijgen, maar op een of andere manier laat het licht in het pashokje ons er altijd uitzien alsof we een griepje onder de leden hebben. Daarnaast is het onmogelijk om te zien welke kleur de bh is, is het wit? Is het geel? Is het gebroken wit? Om over de putjes in de benen maar te zwijgen.

9. De spiegels 
Wist je dat er spiegels bestaan die je dikker maken dan dat je eigenlijk bent? En dat is wel het laatste wat we willen als we ons lingeriesetje passen. Onze voorkeur gaat toch uit naar een spiegel waar we vijf kilo lichter lijken.

Om niet de winkel in te hoeven zet Girlscene de leukste lingerie onder elkaar. Bestel eenvoudig door op de afbeelding te klikken!

  
  
Herken jij deze problemen? 

Scoor je lingerie nu extra voordelig met de Sapph kortingscode!

Beeld: Thinkstock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved