Back to school! Win: zwarte omafiets van fietsenopfietsen.nl t.w.v. €399,95

Winnen door Emma

[AFGELOPEN] Een goede fiets is iets wat je nodig hebt in je leven. Zo eentje waarmee je lekker hard over de weg sjeest en je niet bang hoeft te zijn voor lekke banden en andere vervelende fietsproblemen. Kun jij wel een nieuwe stalen ros gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Girlscene mag een prachtige zwarte omafiets t.w.v. €399,95 van fietsenopfietsen.nl weggeven! Deze wil je winnen, want de fiets heeft ook een rek voorop. Woohoo! Lees snel verder om te weten hoe je mee kunt doen.

Als we één ding hebben gemerkt bij winacties dan is het wel dat jullie fietsen willen winnen! En omdat wij de rotste niet zijn hebben we weer een super winactie voor jullie geregeld. Jij kunt namelijk een gloednieuwe omafiets van fietsenopfietsen.nl winnen! Deze fiets is van alle gemakken voorzien, denk aan draadloze verlichting, bagagedrager inclusief snelbinders, comfortabel zadel, zachte handvaten, klapstandaard, luxe bel en last but not least: een rekje voorop. Daar kun je wel weer flink wat kilometers mee maken, of niet!

De fiets komt net op tijd voordat de scholen weer beginnen. Hoe fijn zou het zijn als je op een gloednieuwe fiets naar school of studie kon fietsen? Met deze omafiets rijd je iedereen voorbij en hoef je niet bang te zijn voor een lekke band terwijl je onderweg bent. Super fijn! Het lijkt ons duidelijk: aan deze winactie moet je meedoen ;-).

Mocht je niet winnen, wees dan niet getreurd want je kunt meteen terecht bij fietsenopfietsen.nl. Deze website biedt goede fietsen aan voor een zacht prijsje. Je bestelt jouw nieuwe stalen ros in vier simpele stappen en de verzending is gratis! En als je voor 12.00 uur bestelt dan heb je de fiets de volgende dag al in de schuur staan. Neem eens een kijkje bij de transportfietsen van Fietsenopfietsen.nl.

Wat moet je doen om de omafiets van fietsenopfietsen.nl te winnen?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win").
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube kanaal.

Wat is jouw favoriete nummer om op de fiets te luisteren?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.