News

Dit is dé (ordinaire) swimwear trend van nu

Dit jaar zijn er een paar trends op swimwear gebied en eerlijk: je kunt er niet omheen. Kijk om je heen op het strand en de kans is groot dat je Triangl (inspired) bikini's tegenkomt en wie weet spot je wel een slashkini. Een watte? Het is dé trend onder de badpakken en je herkent het aan de vele cut outs en verschillende bandjes. Maar de vraag is… Zou jij zoiets dragen?!

De slashkini is een badpak – of moeten we het een bikini noemen? – voor vrouwen die een gewoon badpak te duf vinden en graag sexy over het strand paraderen. Waarom? Dit type badpak is op verschillende plekken uitgesneden waardoor er verschillende lijnen (oftewel straps) over je lichaam liggen. Kijk maar even mee naar wat we bedoelen:


Deze slashkini's zijn te koop bij Lipsy

De slashkini is op het eerste gezicht best een gewaagde keuze voor swimwear, maar de vraag is: zou je zelf zoiets dragen? Niet alleen krijg je verschrikkelijke tan lines als je de slashkini veel draagt in de zon, het is ook een lastig item om te dragen als je iets voller bent dan de modellen op de bovenstaande foto's. Zouden vrouwen die niet maat 34 of maat 36 hebben de slashkini kunnen rocken? Met andere woorden: hoe draagbaar is de slashkini? Tot nu toe heeft de Girlscene redactie 'm alleen nog maar bij celebs met een afgetraind lichaam gespot.


Vogue Williams gaat voor de bikini variant


Millie Mackintosh

Wat vind jij van de slashkini? Zou jij het dragen?

Beeld: Lipsy.com, Instagram