Fashion

Hot or not: de belly chain

Een outfit is maar saai zonder accessoires. Een statement necklace geeft wat meer pit aan een simpele outfit, een zonnebril maakt een zomerse outfit helemaal af en door een ring die je hebt gekregen draag je een dierbare altijd bij je. De accessoire die nog niet zoveel gedragen wordt, maar wel steeds populairder wordt is de belly chain. Het is een soort ketting die je om je buik draagt. Wat vind jij van de belly chain: hot or not? 

De belly chain wordt lang niet zoveel gedragen als de traditionele ketting, armband of ring. Toch zie je de belly chain steeds vaker. Dat is niet zo gek, want het is de perfecte accessoire voor de zomer! Een belly chain draag je bij een crop top of je draagt 'm als je een bikini aan hebt. Het is in ieder geval nodig om je blote buik te laten zien, anders heeft een belly chain niet zoveel zin ;-). 

De belly chain is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een fijne chain zonder te veel poespas of je gaat voor een grove chain met veel toeters en bellen zoals bling bling, sterren, pailletten en studs. Het is maar wat je leuk vindt! Het voelt misschien nog een beetje gewaagd om een belly chain te dragen, maar wij denken dat de belly chain over een tijdje super populair is! En er is niks mis mee om het accent op je buik te leggen, toch? 🙂

Mocht je de belly chain leuk vinden en wil je zelf ook wel een exemplaar, dan hebben wij vier leuke belly chains voor je uitgezocht.


ASOS, €6,22 / ASOS, €4,84
ASOS, €11,06 / ASOS, €12,44

Wat vind jij van de belly chain: hot or not?

Must reads 👀