Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner en Hilary Duff, tot Rihanna en Nina Dobrev. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kendall & Kylie Jenner

De zusjes Jenner zien er fashionable uit – as always. Kendall draagt een gewaagde outfit met een top met enorm decolleté van Esosa en een strakke disco pants. Qua accessoires heeft ze gekozen voor een riem van B-Low en gouden pumps van Manolo Blahnik. Haar zusje Kylie heeft ook een all black outfit aan. Zij draagt een crop top in combinatie met een broek met wijde pijpen. Om haar ogen te beschermen tegen de felle zon heeft Kylie een zonnebril van Dior op.  

Hilary Duff

Hilary kunnen we nooit betrappen op een modemisser, ook deze week is ze gespot met een geweldige look. Hilary's outfits zijn nooit overdreven, dus ze houdt het simpel met een witte tanktop en ripped skinny jeans. Aan haar Chanel boy bag hangt een jas met pailetten die ze waarschijnlijk uit heeft getrokken omdat het te warm is. De zangeres maakt de look af met haar favoriete zonnebril van Dior en rode high heels.  

Nina Dobrev

Nina is net terug van een vakantie met haar vriend Austin Stowell. Dat is te zien, want de actrice heeft een lekker kleurtje gekregen! Ze heeft net koffie gedronken met een vriendin in West Hollywood. Nina draagt een Tee met lage hals, een getailleerde blazer en skinny jeans. De mooie brunette heeft haar spullen meegenomen in een klein schoudertasje. Ze maakt de look af met een gouden zonnebril.  

Jennifer Lopez

Kun jij geloven dat Jennifer deze week 46 kaarsjes mocht uitblazen? De actrice en zangeres ziet er wat ons betreft een stuk jonger uit. Op de bovenstaande foto is ze gespot met een heel andere look. Don't worry, ze heeft haar oude look niet verbannen nu ze een jaartje ouder is geworden, Jennifer is haar nieuwe tv-serie Shades of Blue aan het opnemen in New York. Zoals je misschien wel kan raden speelt ze de rol van een detective. J.Lo heeft een gestreept pak aan met hoge boots met veters. Ook deze look kan ze goed hebben! 

Rihanna

Rihanna heeft een stiekem glimlachje op haar gezicht terwijl ze de paparazzi achter zich aan heeft. Misschien glimlacht ze wel omdat ze verliefd is, de geruchten gaan namelijk dat ze het heel gezellig heeft met Lewis Hamilton. De zangeres combineert een zwarte maxi dress met witte gympen en een pet. RiRi kiest deze keer voor weinig kleur, alleen haar schoudertas is lichtroze. 

Nicole Richie

Nicole is druk bezig met het promoten van het tweede seizoen van haar realityserie Candidly Nicole. Ze is te gast bij Jimmy Kimmel Live en voor de gelegenheid heeft ze een zilveren jurk van Bec & Bridge uit de kast getrokken. Door de jurk showt Nicole haar side boob, maar ze kan het hebben. De realityster maakt de look af met een ronde zonnebril van Ray Ban en high heels. 

Lana Del Rey

Lana is een celebrity die niet veel poespas nodig heeft. De zangeres reist -net zoals jij en ik- in een super simpele outfit. Lana combineert een wit t-shirt met jeans, een grote zonnebril en slippers. Meer heeft ze ook niet nodig! Enne, Lana draagt haar koffer en tas gewoon zelf ;-). Dit bewijst dat de brunette geen last heeft van sterallures. 

Lena Dunham

Als er iemand a-sportief is, dan is Lena het wel. Dat heeft ze zelf toegegeven in interviews. De actrice heeft een hekel aan sporten, maar onlangs heeft ze toch besloten om het roer om te gooien en gezonder te gaan leven. Lena nam yogalessen en is nu ook aan het hardlopen geslagen! De Girls-ster is tijdens een sportief momentje in New York vastgelegd. Ze heeft de foto op Instagram gezet en schreef erbij hoe trots ze op zichzelf is dat ze langzaam in een sporty spice verandert. You go, Lena! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀