News

Khloé Kardashian rekent af met haters met onbewerkte sexy foto

Hard work pays off, dat bewijst Khloé Kardashian. De afgelopen maanden heeft de realityster keihard getraind om een waanzinnig lichaam te krijgen. Khloé durfde ein-de-lijk een sexy fotoshoot te doen en schittert deze maand op de cover van Complex. Maar al gauw kreeg de realityster kritiek dat haar cover te bewerkt zou zijn. Khloé heeft meteen afgerekend met de haters! Ze bewijst dat haar lichaam 100% echt is door een onbewerkte foto van de shoot te plaatsen. Wauw!

Khloé heeft er geen geheim van gemaakt dat ze er alles aan doet om haar lichaam in de beste shape ooit te krijgen. De realityster staat elke dag in de sportschool en dat kun je zien. De resultaten van het harde werken zijn waanzinnig en ze heeft hierdoor genoeg zelfvertrouwen gekregen om voor het eerst een sexy fotoshoot te doen. Eigenlijk durfde ze niet zo goed, maar met de steun van zus Kim Kardashian heeft ze het toch gedaan.

En wat een resultaat! Khloé schittert met haar afgetrainde lichaam op de cover van het tijdschrift Complex, met bijbehorende sexy fotoshoot in het blad. Va va voom! Maar arme Khloé kreeg veel kritiek over zich heen nadat de foto's online werden gezet. Haters beweerden dat de foto's te veel bewerkt zouden zijn en dat haar lichaam er in het echt niet zo uitziet. 

Khloé liet het er niet bij zitten en plaatste een onbewerkte foto op Instagram. "This one is for all the troll haters out there that cannot seem to give me an ounce of credit for my daily workouts!" schrijft ze op Instagram. The image on the left is an unretouched photo from the actual camera on the day of the shoot. The image on the right is the retouched photo. Yes skin is smooth and shadows are removed but I still think I look good on the left image. Flaws and all. Hi hater!!! Click on it... I know you want to."

You go Khloé! Je ziet er stunning uit! 

Wat vind jij van Khloé's foto? 

Beeld: instagram

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved