News

Zó ziet het meisje van The Ring er nu uit

Kun je je The Ring nog herinneren? Natuurlijk kun je dat. Het is die horrorfilm die je maandenlang nachtmerries heeft bezorgd. Het allerengste in de film was natuurlijk het meisje met de lange haren voor haar gezicht. Na meer na tien jaar weet iedereen nog wie 'het meisje van The Ring is'. Brrr, ze geeft ons nog steeds rillingen. We hebben het beroemde meisje opgespoord en één ding is zeker: ze is behoorlijk veranderd. 

Als je The Ring hebt gezien dan weet je over wie we het hebben als we het over Samara Morgan hebben. The Ring is een film die een onuitwisbare indruk achterlaat. Het is onmogelijk om het enge meisje uit de horrorfilm te vergeten. Brrr, wat was zij eng!

Gelukkig is de film niet echt en wordt het meisje gespeeld door een actrice. Dertien jaar geleden speelde Daveigh Chase in de film waar iedereen nog steeds over praat. Daveigh is inmiddels 24 jaar en ze is nog steeds aan het werk als actrice, ze sprak onder andere de stem van Lilo uit Lilo & Stitch in. Daveigh wordt niet vaak herkend door haar rol in The Ring, maar dat is ook niet zo gek want ze ziet er inmiddels to-taal anders uit. Gelukkig maar ;-).

Zo ziet het meisje van The Ring er nu uit: 

Heb jij The Ring gezien? 

Beeld: instagram

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved