News

Scary as... wat deze ex heeft gedaan is wel héél angstaanjagend

Een relatie die eindigt is nooit leuk, al helemaal niet als het niet goed eindigt. Margaret Adamcewicz had al jaren niet meer gehoord van haar ex-schoonzoon. De 29-jarige Jason Hubbard had vijf jaar geleden een relatie met haar dochter en het leek voorgoed voorbij te zijn. Totdat Margaret iets in de slaapkamer van haar dochter hoorde...

Als je denkt dat je heel wat verhalen over gestoorde exen gewend bent, think again. Margaret uit New Jersey kreeg de schrik van haar leven. Ze hoorde iets in de slaapkamer van haar dochter en trof iemand onder het bed aan. Hoe eng! Toen Margaret goed keek zag ze dat het de ex van haar dochter was, die ze al meer dan vijf jaar niet heeft gezien. En alsof dat nog niet eng genoeg was, bleek dat hij zich maar liefst drie dagen lang onder het bed heeft verstopt. Waaaah!!!! 

De man, Jason Hubbard, is het huis binnen geslopen toen Margaret de vuilnis naar buiten bracht. Vervolgens heeft hij zich drie dagen onder een bed verstopt zonder dat de bewoners het door hadden! Hij werd uiteindelijk gepakt omdat een van zijn vier telefoons die hij aan het opladen was, geluid maakte. De echtgenoot van Margaret besloot een kijkje te nemen en trof de ex van zijn dochter aan.

"Hij had zich onder het bed van mijn dochter verstopt", vertelde Margaret aan nieuwszender ABC7. "Hij heeft vijf jaar geleden met mijn dochter gedatet. Maar echt succesvol was de relatie niet. Ik heb hem al in geen vijf jaar meer gezien". Volgens Margaret heeft Jason al die tijd alleen wat water gedronken, want er zijn geen etensresten onder het bed aangetroffen. Veel langer had de inbreker het dus ook niet volgehouden. Jason is inmiddels opgepakt en hij wordt aangeklaagd voor inbraak en het stelen van elektriciteit. 

Het is niet bekend waarom Jason het huis van zijn ex uitkoos om zich in te verstoppen. We hopen niet dat hij zijn ex terug wilde winnen, want dit is wel een heel angstaanjagende manier... 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved