Beauty

10 mascara's onder €10

16

Het heeft even geduurd, maar de Girlscene redactie heeft weer flink wat mascara's gespaard! Omdat we iedere keer weer op zoek zijn naar dé mascara voor een fijne prijs blijven we maar testen enne... Deze keer gaat Girlscene's Renée aan de slag met (nieuwe) mascara's die voornamelijk betaalbaar zijn. Challenge accepted. Klik snel verder voor foto's en reviews.

Op de Girlscene redactie krijgen we vaak veel mascara's binnen om te testen, maar dat betekent niet automatisch dat iedere mascara heel betaalbaar is. Toch zitten er soms heel goede producten tussen die we toch graag willen laten zien aan de meiden met een groter budget! Vandaar dat je ook een Yves Rocher mascara van €17,90 ziet. Wil je echt alleen maar budget mascara zien? Scroll dan naar onderen, want daar zie je een shopping met alleen maar betaalbare mascara's. :-)
Essence Get Big Lashes Volume Boost Waterproof
Belofte: Sensationeel volume, perfecte separatie én extra waterproof.
Prijs: €2,39
Mascaraborstel: Een traditionele mascaraborstel die tapt toeloopt in de punt.
Aanbrengen: Omdat de borstel vrij groot is moet je precies te werk gaan om vlekken zoveel mogelijk te voorkomen. Als je een beetje je best doet kun je toch iedere wimper bereiken - en daar gaat het om.
Formule: Droog.
Buildable: Nee.
Resultaat: Tijdens het aanbrengen merk je meteen dat de wimpers langer worden en dat de volume zeker aanwezig is zoals Essence belooft. Wat betreft separatie laat de mascara wel wat te wensen over, maar voor de prijs is het een prima mascara. Het is niet de beste OMG-deze-mascara-moet-ik-hebben mascara, maar wel een goede mascara.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10
Yves Rocher Sexy Pulp

Belofte: Extreem volle wimpers dat tot wel 12 uur blijft zitten.
Prijs: €17,90
Mascaraborstel: De zandlopervormige borstel moet ervoor zorgen dat iedere wimperhaar meer volume krijgt.
Aanbrengen: De mascaraborstel is nieuw en extra groot volgens Yves Rocher, maar dat betekent ook dat je er je handen aan vol hebt. Binnen de korste keren ontstaan er vlekken op de oogleden wat je gelukkig makkelijk weer kunt verwijderen. Toch krijg je het gevoel dat je veel controle hebt over de borstel, omdat het mascarastokje vrij kort is. 
Formule: Nat.
Buildable: Ja.
Resultaat: De wimpers zakken helaas snel in omdat de mascara qua formule vrij nat is en niet waterproof. Jammer! De krul en lengte zitten er goed in, maar dat wordt dus minder waardoor de mascara niet 12 uur lang blijft zitten. Verder is de mascara wel fijn in gebruik.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10
Rimmel Wonder'Full Wake Me Up
Belofte: De mascara geeft volume en lengte zonder te klonteren. Bovendien geeft je het direct een frisse look door het komkommerextract dat erin verwerkt zit.
Prijs: €13,49
Mascaraborstel: De zandlopervormige borstel lijkt op die van Yves Rocher.
Aanbrengen: Het aanbrengen gaat heel goed, mede door de formule van de mascara. De mascara zit er snel op - zonder veel vlekken achter te laten - waardoor de eerste indruk goed is. 
Formule: Nat.
Buildable: Ja.
Resultaat: Helaas zakken de wimpers wel iets in dus er blijft niet mega veel van de lengte en krul over. Toch separeert deze mascara beter dan de gemiddelde mascara waardoor je er toch fris maar natuurlijk uitziet. Een goede mascara om eens te proberen als je geen dramatisch effect wil!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10
MUA Lash Boom

Belofte: Een spectaculair valse wimpereffect. De mascara geeft volume en lengte.
Prijs: €4,99
Mascaraborstel: Een lang staafje dat eindigt in een bolletje. Dat schijnt goed te werken voor iemand met korte wimpers!
Aanbrengen: Het aanbrengen gaat raar. Hoe gebruik je zo'n borstel? Wanneer je het staafje gebruikt komt er veel mascara (+ klonters) op je wimpers. Gelukkig gaat het met het bolletje beter. Hiermee kam je de mascara door de wimpers.
Formule: Tussen nat en droog in.
Buildable: Ja.
Resultaat: De wimpers houden de lengte en volume redelijk vast, maar je moet geen natuurlijk resultaat verwachten. Dit bedoelt MUA met dramatisch dus. ;-) Het is even wennen aan de borstel, maar voor de prijs is het een goede mascara. Je bent wel iets langer bezig omdat je wimper voor wimper te werk moet gaan.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10

10 mascara's onder €10

Miss Sporty €4,49 | Rimmel €9,99 | HEMA €4 | HEMA €4 | Sleek €8,99


Maybelline €8,99 | L'Oréal €8,95 | Miss Sporty €4,95 | Technic €5,49 | HEMA €4,25

Welke mascara is jouw favoriet?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved